Popular Posts

Tuesday 3 December 2013

ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ !!!!

Το Ευαγγέλιο μας πληροφορεί οτι όποιος είναι στον Χριστό, δηλαδή όποιος τον Χριστό έχει ασπασθεί και Σωτήρα του εχει δεχτεί είναι ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ τα παλιά πέρασαν, τωρα πια έχουν γινει ολα καινούργια (Β.Κορίνθιους 2:17), και αυτό οφείλετε στον Θεό που μας συμφιλίωσε μαζί του μέσω του Ιησού Χριστού « Ηταν ο θεος εκείνος που στο πρόσωπο του Χριστού, ΣΥΜΦΙΛΙΩΝΕ τον κόσμο μαζι του, ΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΝΤΑΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ» (Β.Κορίνθιους 2:19)

Φίλοι, είναι γεγονός οτι φόβος χτυπάει τις καρδιές κάθε λογικού ανθρώπου διότι η συνέπεια της αμαρτίας είναι αιώνια απομάκρυνση απο τον Θεό. Το Ευαγγέλιο λέγει οτι Ο ΜΙΣΘΟΣ της αμαρτίας ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ < και δεν εννοεί τον φυσικό θάνατο που ΟΛΟΙ θα υποστούμε, αλλα την Αιώνια απομάκρυνση... που θα δεχτούν όσοι το κάλεσμα του Χριστού (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20 ) αδιαφόρησαν να απαντήσουν> ενώ η ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ απο τον Θεό είναι ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, τον Κύριο μας ! (Ρωμαίους 6:23)

Αυτά είναι τα καταπληκτικά νέα οτι ο Θεος χάρη στο μεγάλο του ΕΛΕΟΣ του εχει ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ τις αμαρτίες καθε ΓΝΗΣΙΟΥ πιστού παιδιού του τόσο ΜΑΚΡΙΑ,ΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ Η ΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ! (Ψαλμός 103:12) και γι'αυτό τον λόγο οι μετανοιωμενοι αμαρτωλοί που ΑΝΟΙΞΑΝ την καρδιά τους στον Χριστό και προσωπικό Σωτήρα τους τον καλωσόρισαν στην Ζωή τους (Αποκαλυψη 3:20, Ιωαννης 1:12-13) έχουν την βεβαιότητα οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μπορέσει να στραφεί εναντίον τους ... και Κανένας ΔΕΝ θα μπορέσει να τους κατηγορήσει γιατι ο Θεός ειναι αυτός που τους ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ... και ο Χριστός που πέθανε και αναστήθηκε ειναι στα δεξιά του Θεου είναι αυτός που ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ γι'αυτούς ! (Ρωμαίους 8:31-34),και τίποτε δεν θα μπορέσει να τους χωρίσει ποτε απο την ΑΓΑΠΗ του Θεού, που εκδηλώθηκε μέσω του Ιησου Χριστού του Κυρίου τους.(Ρωμαίους 8:39)

Η αγάπη του Χριστού είναι τόσο σπλαχνική,
Που όλες τις αμαρτίες πλένει και χαρίζει την Ζωή !


Φίλοι το Ευαγγέλιο βεβαιώνει καθένα που βαδίζει στο φως δηλαδή που τον Χριστό που είναι το Φως Σωτήρα και Κύριο του έχει δεχτεί, ότι ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ τον ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ (Α. Ιωαννου 1:7) και τίποτε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΙ από την ΑΓΑΠΗ του(Ρωμαιους 8:39) αλλά μέσα απο ολα τα δεινά θα βγαίνει πάντα περισσότερο απο νικητής μεσω του ιδιου.(Ρωμαίους 8:37) γιατι στον Σταυρό ο Χριστός ΦΩΡΤΩΘΗΚΕ ο ίδιος στο σώμα του τις δίκες μας αμαρτίες, ετσι που να απαλλάσσουμε ΡΙΖΙΚΑ απο αυτές, και να ζησουμε για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.(Α.Πέτρου 2:23-24) που τώρα προσφέρει στο κάθε αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί !
Φίλε μου, μην διστάζεις να δόσεις την Ζωή σου, σ'εκείνον που πήγε στον Σταυρό να πληρώσει με το αίμα του την ΤΙΜΩΡΙΑ της δικής σου αμαρτία, γιατί ο Θεος εκείνον που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ, με σκοπό να ΓΙΜΟΥΜΕ εμεις ΚΑΡΠΟΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ του ΧΑΡΗ στον ΧΡΙΣΤΟ (Β.Κορινθιους 5:21)και που πλήρωσε τα λύτρα για την απελευθέρωση σου από κάθε αμαρτία !!!

No comments:

Post a Comment