Popular Posts

Tuesday 24 December 2013

ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ;

Αχ, αλίμονο και τρισαλιμονο, αλλά αυτή δυστυχώς είναι η ασύνετη *ρεαλιστική* *λογική* που το ενενήντα πέντε της εκατό της κοινωνίας μας έχει σφιχταγκαλιασει. 
Υπέρ πολύτιμες ψυχές, τέτοια σκέψης είναι μεγάλη ασωτεία, γιατί αν απρόοπτα απ'την Ζωή αναχωρήσεις, για πάντα στον τόπο βασάνων θα βρεθείς . 
O άσωτος αμελεί την νουθεσία του Θεου να ασπαστεί, και τον εαυτό του αδικεί αψηφώντας το κάλεσμα του Χριστού που τον καλεί στον ίδιο ν'αποτανθεί (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) και στην Αιώνια ζωη να μπει !

"Οταν μετανοήσεις θα είμαι στην διάθεση σου να σε σώσω" λέγει ο Κύριος." Τότε θα σου δώσω , χαρά, θάρρος, δύναμη και την βεβαιότητα της Αιώνιας μαζί μου Ζωής, που όλοι όσοι πεθαίνουν χωρίς να προλάβουν σ' έμενα να δοθούν τα πάντα χανουν, και από την Ευλογία μου αποκλείονται".

Φίλε, γιατί επιμένεις να παίζεις ρωσική ρουλέτα με την Ζωή σου, αντί το κάλεσμα του Χριστού να το απαντήσεις, να του ΔΟΘΕΙΣ και με την Χαρά την Σωτήριας να πλημμυρίσεις, και βεβαιότητα, Ελπίδα και Θάρρος κάθε μέρα της ζωής σου να προχωράς;

"Θα ήθελα να είμαι ο πρώτος της οικογένειας μου στην ΣΩΤΗΡΙΑ του Χριστού να μπω, να μεταμορφωθώ και να γίνω το ολοκληρωμένο ευλογημένο άτομο στις προδιαγραφές του Χριστού, ωφέλιμος στην κοινωνία, την χάρη του ν' αντανακλώ, και με θάρρος, καλοσύνη, και βεβαιότητα να ζω" λέγει αυτός που επιθυμεί να έχει μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ στην Ζωή, ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ με τον Κύριο Ιησού Χριστό στο πλευρό του βοηθό του!!!

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ειναι η προσευχή που αν ειλικρινά εκφράζει την διάθεση της καρδιάς σου, ο Χριστός θα απαντήσει και με την Παρουσία του θα σε τιμήσει, και την Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει !!!

" ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ
"(Εβραίους 13:5) είναι η υπόσχεσης του Χριστού σε κάθε αμαρτωλό που του ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment