Popular Posts

Monday 23 December 2013

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

Φίλοι, μόνο η καρδιακή προσωπική σχέση=Κοινωνία με τον Χριστό μας Εξασφαλίζει την είσοδο στον παράδεισο, καμία Εκκλησία, καμία λειτουργία, κανένα μυστήριο, κανένας άγγελος η επουράνιος μεσολαβητής ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ την καρδιακή αδιαφορία, και στον παράδεισο να βάλει τον αμαρτωλό που εν Ζωή το κάλεσμα του Χριστού πεισματικά το αγνοεί (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) και δεν είναι διατεθειμένος ν'ανοίξει την καρδία του στον Χριστό.

" Θα σ' αγαπήσω ΚΥΡΙΕ μ'όλη μου την Καρδιά, μ'όλη μου την Ψυχή, μ'όλη μου την Διάνοια"
ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον απολωλό, τον χαμένο, γιατί ο Χριστός ήρθε για να Σώσει τον απολωλό, και με χαρά στη στάνη του θα βάλει κάθε επιστρεψαντα μετανοημένο άσωτο γιο και κόρη !!!!

"Σ' αγαπω, και μ' αρέσει η Ζωή γιατι ΕΣΕΝΑ Αγαπώ", είναι ο σκοπός που σφυρίζει και τραγουδά ο ΣΩΣΜΕΝΟΣ και πλημμυρισμένος απο ΧΑΡΑ αμαρτωλός, που απο τον Χριστό εχει ΣΩΘΕΙ και η καρδιά του με την ΧΑΡΑ του Χριστού έχει πλημμυρίσει.

Φίλοι μου, Καλησπερα σας, η Ζωή με τον Χριστό στο πλευρό μας είναι προσιτή, ειναι αναπαυτική, ειναι Βιώσιμη, και γλυκιά, ακόμα και στις Χειρότερες στιγμές. Την ανάπαυση, και Ειρήνη που ο Χριστός χύνει στην καρδιά καμία άλλη σχέση, και καμία ανθρώπινη παρηγοριά δεν μπορεί να την αντικαταστήσει. Δεν υπάρχει βάλσαμο για την καρδιά όπως η ΑΓΑΠΗ και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ΧΡΙΣΤΟ !!

Φίλε μου, σου εύχομαι τον Χριστό χωρίς δισταγμό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, και με την απερίγραπτη ΧΑΡΑ που δίνει και εσύ να πλημμυρίσεις και γεμάτος βεβαιότητα στη Ζωή να ΖΕΙΣ !!

No comments:

Post a Comment