Popular Posts

Monday 2 December 2013

Η ΑΡΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Φίλοι, όπως στην Ζωή το άγχος τα λίπη, η χοληστερίνη κλίνουν τις αρτηρίες της καρδίας μας και αν δεν εγκαίρως δεν χειρουργηθούμε στον πρόωρο θάνατο θα οδηγηθούμε, έτσι και στην Ζωή του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ η αμαρτία μας έχει τελείως κλείσει την Αρτηρία Αιωνίου Ζωής την, και αν από τον Ιησού Χριστό δεν ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ στην βασιλεία του Θεού δεν θα μπούμε. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. (Ιωάννης 3:3)

Η *αρτηρία* που σώζει τον αμαρτωλό από τον Αιώνιο χαμό, είναι ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, και όποιος εγκαίρως τον Χριστό Σωτήρα του δεχτεί, την χειρουργική επέμβαση παράκαμψης έχει δεχτεί και στην Αιώνια Ζωή θα μπει.
Φίλοι μου, oπως ο επουράνιος πατέρας ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ τους νεκρούς, και τους παρέχει Ζωή, έτσι και ο Χριστός ΠΑΡΕΧΕΙ ΖΩΗ Σ' ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ,και μάλιστα ο Πατέρας δεν κρίνει ο ίδιος κανέναν, αλλά ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ στον Χριστό όλο το δικαίωμα να κρίνει, για να τιμούν όλοι τον Γιο οπός τον πάτερα. (Ιωάννης 5:21-22)
Φίλε μου, σου εύχομαι τον Χριστό μετά χαράς και ευγνωμοσύνης σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και την επέμβαση Αιώνιας Ζωής από τον ίδιο να λάβεις και στην Αιώνια Ζωή και εσυ να μπεις. Αμήν!
Αν κανείς αρνείται τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον Πατέρα που παραχώρησε την Εξουσία της κρίσεως στον Γιο, για να τον ΤΙΜΟΥΝ όλοι όπως τον Πατέρα. (Ιωάννης 5:23-24)

No comments:

Post a Comment