Popular Posts

Monday 9 December 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ ;

Γιατί την πλάνη έχουν πιστέψει και πλανεμένοι προχωρούν νομίζοντας οτι χωρίς να καταδεχτουν Σωτήρα τους να σε δεχτούν στην Βασιλεία σου θα μπουν !

Γιατι ενώ διέκριναν τον Χριστό, ενω Διδάχτηκαν οτι Θεος και ΚΥΡΙΟΣ ο Ιησούς Χριστός δεν τον ΔΟΞΑΣΑΝ ουτε τον ΕΥΧΑΡΙΤΗΣΑΝ σαν ΘΕΟ.Απεναντίας με τους διαλογισμους τους ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ απο την ΑΛΗΘΕΙΑ και οδηγήθηκε στο σκοτάδι η ανόητη διάνοια τους .(Ρωμαίους 1:21)... είναι η βιβλική επεξήγησης του Αποστόλου Παύλου .

Κύριε Ιησού Χριστέ ειναι δυνατόν τον λογο σου να ποδοπατούν και να πιστεύουν οτι στην βασιλεία σου θα μπουν ; ;
Nαι, γιατί ο Θεός του κόσμου αυτού, ΤΥΦΛΩΣΕ τους ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, με αποτέλεσμα να ΜΗΝ ΔΙΑΧΥΘΕΙ μέσα τους ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ του Ευαγγελίου, που αποκαλύπτει την ΔΟΞΑ του Χρίστου, ο όποιος ειναι η εικόνα του Θεού.(Β.Κορίνθιους 4:4) ειναι η απάντησης του Αγίου Πνεύματος απο τα χείλη του Αποστόλου Παύλου!

Φίλοι, πολύτιμες ψυχές, πάψετε να αδικείται τους εαυτούς σας περιφρονώντας τα λόγια του Χριστού «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΕΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΙ' ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΩ ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) ώστε να μην βρει εκπλήρωση σ'εσάς ο Λόγος του προφήτη Ησαΐα οτι ο Θεός του Κόσμου τούτου «Εχει ΤΥΦΛΩΣΕΙ τα μάτια τους κι έχει ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ τους. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΕΨΩ» ( Ιωάννης 12:40) και αμελησετε ν' ανοίξετε την καρδιά σας στο κάλεσμα του Χριστού (Αποκάλυψη 3:20) Σωτήρα σας να τον ΔΕΧΤΕΙΤΕ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και του Γιου και του Αγίου Πνεύματος και εσείς να μπείτε !!!!
« Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον δέχτηκαν. Σ'όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ - δηλαδη καρδιακα τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ- σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν παιδιά Θεού. Κι'αυτοί γεννήθηκαν ξανά ΟΧΙ από σαρκική μείξη, ούτε από πρωτοβουλία και ενέργεια ανθρώπου αλλά από τον ΘΕΟ γεννήθηκαν» (Ιωάννης 1:12-13) και ΟΧΙ αυτοί που δεν καταδέχτηκαν Σωτήρα τους να τον δεχτούν.

Αδελφέ μου, Αδελφή μου, αν με ΜΕΤΑΝΟΙΑ τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον δεχτείς, στην Βασίλεια του ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ, και καμία δύναμης στον κόσμο δεν θα μπορεί να παρακάμψει την ΟΜΟΛΟΓΙΑ της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ και ΑΡΝΗΣΗΣ της ΚΑΡΔΙΑΣ σου !!!!

Κύριε Ιησού Χριστέ, Φώτισε με με την ΑΛΗΘΕΙΑ, Βάλε πίστη στην καρδία μου να σ'εμπιστευτώ και ΣΩΤΗΡΑ μου να σε ΔΕΧΤΩ. Ειναι η προσευχή που αν εκφράζει την επιθυμία της καρδιάς σου, Ο Χριστός θα απαντήσει και την ΑΛΗΘΕΙΑ θα σου αποκαλύψει ώστε να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και Κύριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην βασιλεία του και εσυ να μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment