Popular Posts

Tuesday 17 December 2013

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ !

Αυτή είναι η Ευλογημένη και πικρή αλήθεια, οτι ασχέτως από ποια φυλή, η έθνος και αν κατάγεσαι και ποσο εξευγενισμένος η Θρήσκος είσαι, εκτός και αν το Χριστό εχεις ΑΣΠΑΣΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ σου δεχτεί στην Αιωνία Ζωή, στον Παράδεισο ΔΕΝ θα ΜΠΕΙΣ (Ιωαννης 3:3) γιατί μόνο ο Χριστός ειναι η ΠΟΡΤΑ και η ΟΔΟΣ που στον Παράδεισο οδηγεί.(Ιωάννης 10:9,14:6) και ΚΑΝΕΙΣ στον Παράδεισο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ εκτός και αν τον Χριστό ΑΣΠΑΣΤΕΙ « ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωαννης 14:6)

Φίλοι με τους Γερμανούς και τους Βέλγους και τους περισσότερους λαούς έχουμε διάφορα στην ΩΡΑ αλλα ΟΧΙ στην αμαρτία γιατι Όλοι μας ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ και βρισκόμαστε ΜΑΚΡΙΑ απο την Δόξα του Θεού.(Ρωμαίους 3:23) δηλαδή απο μόνοι μας ΚΑΝΕΙΣ, ούτε Ενας χάρη στην δική του Θεοσέβεια δεν θα αντικρίσει το κατώφλι του Παραδείσου, γιατι όλες μας οι καλες πράξεις και έργα ειναι σαν λιγδιασμένες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ καταγγέλλει ο λόγος του ΘΕΟΥ «Ολοι μας ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΜΕ, κι 'ολη η Δικαιοσύνη μας είναι σαν ρούχο ΡΥΠΑΡΟ.»(Ησαϊας 64:6)

Θα επιθυμούσα να ΕΙΜΑΙ στο κέντρο του έθνους σας, λεγει ο ΚΥΡΙΟΣ,   άλλα εσείς ΑΡΝΕΙΣΘΕ να έρθετε ΣΕ ΜΕΝΑ !

Ειναι, γεγονός είμαστε σκληροτράχηλος Περήφανος λαός, ελάχιστα διαφέρουμε απο τον Εβραϊκο λαό που συνέχεια αποστατουσαν απο τον Θεο και αρνιόντουσαν να Υποταχθούν στον Θεο και ν'ασπασθούν τον Γιο του τον Σωτήρα Χριστό. Έτσι και εμείς σαν τους Εβραίους Θεοποιησαμε την Θρησκεία, και ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΜΕ και ΑΨΗΦΗΣΑΜΕ τον Χριστο και χάρη στην ανόητη καρδιά μας πιστέψαμε οτι Χωρίς τον επι γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό ν' ασπαστουμε χάρη στην ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ θα ΜΠΟΥΜΕ.

Μα δεν είναι ετσι ΜΑΚΡΙΑ του, με τα ξαδέλφια μας τους Γερμανούς και Ολλανδους και Ιταλούς που κι'όσους άλλους Αψηφούν τον Χριστό στην Αιώνια Κόλαση θα βρεθούμε,εκτός κι' αν τον Χριστο ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ τότε στον παράδεισο με κάθε αλλο συγχωρεμένο αμαρτωλό,Χάρη στην μεγάλη του Χάρη θα μπούμε.( Εφεσιους 2:8-9,Αποκάλυψη 5:9-10)

Αδέλφια ΣΤΕΝΗ είναι η πόρτα που στον παράδεισο οδηγεί (Ματθαίος 7:13) και εκτός και αν ο αμαρτωλός ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ τον εαυτό του το ΕΓΩ του ,και παραδώσει το τιμόνι της Ζωής του στον Χριστό, και τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ (Ματθαίος 16:24) με καμία ανθρώπινη η επουράνια μεσολάβηση ο αμετανόητος αμαρτωλός στον παράδεισο δεν θα ΜΠΕΙ. (Πράξεις 4:12)

ΥΠΕΡ Πολύτιμη Ψυχή που ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός σταυρώθηκε και για ΣΕΝΑ, ο Χριστός σήμερα σε καλεί να του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Αιωνια Ζωη στο σπίτι του Πατρός, στον Παράδεισο και εσύ να μπεις. (Ιωάννης 1:12-13,6:37,8:49,10:9,Αποκάλυψη 3;20) ΑΜΗΝ !!!

No comments:

Post a Comment