Popular Posts

Friday 13 December 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΟΒΙΝΙΣΤΗΣ.

Τον Χριστό ν' ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του να ΜΠΕΙΣ !
 
Kυριε Ιησού Χριστέ τώρα για το καλό της πατρίδας μας είναι η ώρα να γίνω εθνικιστής. 
Κύριε Ευλόγησε την Ελλάδα μας. ΣΩΣΕ την ΕΛΛΑΔΑ μας από όλους τους κινδύνους που την καραδοκούν, και ελα να ζήσεις μαζί μας όλες τις ήμερες της Ζωής μας. 
Μην μας αφήσεις να σκαμπανεβαζουμε σαν πλοίο ακυβέρνητο χωρίς άγκυρα και τιμόνι, αλλά πάρε εσύ το τιμόνι και βάλε μας στο απάνεμο ασφαλές λιμάνι της παρουσίας σου, να χαρούμε την ασφάλεια που τόσο πολύ μας λείπει και να δούμε ξανά την ΕΥΗΜΕΡΙΑ που χαρίζεις στους λαούς που αγαπάς, που ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ και την ΠΑΡΟΥΣΙΑ σου  ειλικρινά ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ, Αμην!!!
 


Φίλοι, μόνο ο Χριστός θα μας γλυτώσει απο τους κίνδυνους που καραδοκούν, και σημειωτέον ο κίνδυνος του εθνικισμού είναι οτι ο Εθνικιστής αντι να δηλώσει οτι ο Χριστός είναι ΘΕΟΣ, δηλώνει οτι η Ελλάδα ειναι ΘΕΟΣ, και λατρεύει την Ελλάδα, αντι τον επι γης ΘΕΟ Κύριο Ιησού Χριστό τον Σωτήρα της Ελλάδος και κάθε αμαρτωλού που τον ασπαστεί και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του δεχτεί !!!!

Αδέλφια, η νίκη μας εναντίον ολων των μελλοντικών κίνδυνων δεν θα προέλθει απο τα δικά μας χέρια, δε θα ειναι η συνέπεια της δύναμης μας, ουτε της καπατσοσύνης μας, αλλά θα είναι το Δώρο του ελέους και της ευσπλαχνίας του ΣΩΤΗΡΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !!!! 
Γι'αυτό πάψετε να είστε διστακτικοί, πάψετε το κάλεσμα του να το αγνοείτε, (Ματθαίος 11:28)  αλλα ανοίξτε διάπλατα την καρδία σας και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σας τον επί γης ΘΕΟ Κύριο Ιησού Χριστό ΔΕΧΤΕΙΤΕ (Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20) και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του, ολοι μας θα μπούμε και μ'ασφάλεια και Ειρήνη θ'αρχίσουμε  όλοι μας να ζούμε. Αμήν !!!
Εθνικιστής. Αυτός που ΑΓΑΠΑΕΙ το Έθνος του και αγωνίζεται για τα δικά του εθνικά ιδεώδη με πάθος, αλλά ΧΩΡΙΣ να ΠΑΥΕΙ να ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ και να ΣΕΒΕΤΑΙ τα ΔΙΚΑΙΑ άλλων εθνών και μειονοτήτων ίσον Ευσεβής ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , και ΟΧΙ σοβινιστής !

No comments:

Post a Comment