Popular Posts

Friday 20 December 2013

ΑΝ Ο *ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ* ΜΟΥ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΩΘΩ.

Αυτή σίγουρα θα ήτανε η σκέψης πολλών Εβραίων που άκουγαν τον Ιησού Χριστό να λέγει «Αν δεν εκτελώ τα εργα του Πατέρα μου, τοτε μη με πιστεύετε. Αν ομως τα εκτελώ, τοτε ,κι'αν ακομα ΔΕΝ πιστεύετε σ'ΕΜΕΝΑ, πιστέψτε στα έργα μου, για να μάθετε παρατηρώντας και να ΠΙΣΤΕΨΤΕ οτι ο Πατέρας ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ μέσω εμου και εγώ μέσω Εκεινου»(Ιωαννης 10:36), «ΕΓΩ και ο Πατερας EIMAΣTE ΕΝΑ»(Ιωάννης 10:29), «Σας πληροφορώ και μαθετε το , πως πριν καν υπάρξει ο Αβααμ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ»(Ιωαννης 8 :58), και η καρδια τους σκιρτουσε απο χαρα, αλλα ταυτόχρονα ειχαν και επιφυλάξεις μήπως δεν ειναι ο υποσχεθείς από τον Θεο ΜΕΣΙΑΣ.

 Ήθελαν να σιγουρευτούν οτι πράγματι ο *δάσκαλος* που εκανε ανάμεσα τους ολα εκείνα τα Θαύματα ηταν πραγματικά ο Γιος του Θεού,ο αναμενόμενος ΜΕΣΙΑΣ, Σωτήρας, η εκπλήρωσης της προφητείας του Ησαΐα « Γεννηθηκε για μας ενα παιδι, μας δόθηκε ενας γιος. Πανω στους ώμους του η ΕΞΟΥΣΙΑ θα ΜΕΝΕΙ και τ'όνομα του θα ειναι Σύμβουλος Θαυμαστός , ΘΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ, ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ και της ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ»(Ησαϊας 9:5) και επιτέλους θα ελάμβαναν και αυτοι την πολυπόθητο λύτρωση απο τις Αμαρτίες που τους ειχε υποσχεθεί ο Θεος πριν πολλά χρόνια μεσω του Προφήτη Ιερεμία .(Iερεμιας 31:31-34)
Φιλε μου ο *Καινούργιος* που άνοιξες την καρδιά σου ειναι ο Προαιώνιος ΘΕΟΣ ο ΛΟΓΟΣ, που ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΟΤΕ με τον ΘΕΟ και που τα πάντα μέσω αυτού δημιουργήθηκαν και απ'ολα τα δημιουργήματα , ουτε ενα δε δημιουργήθηκε Χωρις Αυτόν. (Ιωαννης 1:1-3), Είναι ο ίδιος που αν και ΠΑΝΤΟΤΕ απο την φύση του ειχε την μορφή ΘΕΟΥ, εν τούτοις δεν θεώρησε την ΙΣΟΤΗΤΑ του με τον Θεο σαν κατι που μπορούσε να αρπαχθεί, αλλα ΚΕΝΩΣΕ τον εαυτο του < για χάρη μας> και πήρε τη μορφή δούλου.....και ταπεινώθηκε αυτόβουλα .ως το σημειο να πεθάνει στον Σταυρό.(Φιλιππησιους 2:6-9) για να πάρει πανω του τις δικες μας αμαρτιες ώστε οποιος ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ να μην ΧΑΘΕΙ αλλα να ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!!!(Ιωάννης 1:12-13,3;16,36,5:24,6;39, 47, 10:9,11:25,14:6,Αποκάλυψη 3:20)

Φίλε, αυτός ο *ΚΑΙΝΟΥΓΙΟΣ* για σένα ειναι ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ Πανταχού Παρών ΘΕΟΣ ΣΩΤΗΡ που πήρε σάρκα και οστά και Σταυρώθηκε για μας, για να φορτωθεί πάνω του τις δικές μας αμαρτίες (Α.Πετρου 2:24) ώστε όποιος ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ να μην ΧΑΘΕΙ αλλα για ΠΑΝΤΑ να ΣΩΘΕΙ !!!

Άνοιξε λοιπόν τωρα διάπλατα και εσυ την καρδιά σου στον ΦΩΣ εκ ΦΩΤΟΣ, ΘΕΟ αληθινό εκ του ΘΕΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ και για ΠΑΝΤΑ θα ΣΩΘΕΙΣ και στον παράδεισο απο τον ίδιο μετά θάνατο θα καλοσωρισθεις. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment