Popular Posts

Wednesday 11 December 2013

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙ ΓΗΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙ

Φίλοι, η αλήθεια ειναι πως αν τον Χριστό Σωτήρα μας δεν τον δεχτούμε στη Αιώνια Ζωή δεν θα μπούμε γιατί το Ευαγγέλιο ξεκάθαρα τονίζει οτι ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον δέχτηκαν. Σ' ΟΣΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ, -δηλαδή καρδιακά τον εμπιστεύτηκαν- Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΡΩΠΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, Η ΣΑΡΚΙΚΗ ΜΕΙΞΗ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.(Ιωάννης 1:12-13)

 Φίλοι μου, ειναι φυσιολογικό οτι όποιος ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ τον Θεό, όποιος ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ να τον ΑΣΠΑΣΤΕΙ και προσωπικό Σωτηρα του να τον δεχτεί, στην βασιλεία του να μην μπει αλλά σαν τη γη που βγάζει αγκάθια και τριβολια παρόλο που δέχεται το ευλογημένο νερό της βροχής -τον ΛΟΓΟ του- στην φωτια να παραδοθει. (Εβραιους 6:4-8)
Φαντάζεστε ποσό χειρότερη θα εινα η τιμωρια την οποια ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκεινος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το γιο του Θεού και θεώρησε το όμοιο με το αίμα των αλλων ανθρώπων το αίμα της διαθήκης με την οποια αγιαστηκε και ετσι ΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνευμα της χαρης (Εβραίους 10:29) προειδοποιεί ο Απόστολος Παύλος ολους εκείνους που την προσφορά Σωτηρίας του Χριστού ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ και νομίζουν οτι παρα την αδιαφορία τους στον παράδεισο θα μπουν !

Ερώτημα, ειναι δυνατόν να αμφισβητήσουμε την ΘΕΟΤΗΤΑ του Ιησου Χριστου ;
Οτι ΘΕΟΣ είναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ που ως ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ με τον Πατέρα και τα ΠΑΝΤΑ μέσω αυτού και Χάρη του εχουν δημιουργηθεί, και απ'όλα τα δημιουργήματα δεν υπάρχει ουτε ενα που να μην δημιουργήθηκε χωρίς Αυτον !(Ιωάννης 1:1-3,Κολοσσαεις 1:13-17), η μήπως ειναι δυνατόν να αμφισβητήσουμε την σκληρή τιμωρία που ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το γιο του Θεου, ΥΠΟΤΙΜΟΝΤΑΣ την Σταυρική θυσία και ετσι ΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της χάρης ; (Εβραίους 10:29)
Φίλοι μου, το μόνο αμφισβητήσιμο ειναι η διάθεσης της ΚΑΡΔΙΑΣ σας, αν τον επί γης Θεό Ιησού Χριστό τον τιμάτε μόνο με λόγια, η στ'αλήθεια και στην Πράξη και είστε διατεθειμένοι να τον ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο σας να τον ΔΕΧΤΕΙΤΕ !
Φίλοι, σας εύχομαι τον επι γης Θεο και Κύριο Ιησού Χριστό με μετάνοια και ΧΑΡΑ να τον ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ και στην αιώνια Ζωή και εσείς να μπείτε. Αμήν.

No comments:

Post a Comment