Popular Posts

Tuesday 24 December 2013

ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ !!!

Φίλοι μου, σας Εύχομαι  μ'όλη την καρδιά μου Καλά και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με κάθε ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ και σας αφήνω μ'αυτή την σκέψη οτι το πως σκεφτόμαστε,  και το τι σκεφτόμαστε  για τον Χριστό, και για την ΣΩΤΗΡΙΑ που προσφέρει έχει επιπτώσεις ΟΧΙ μόνο εδώ και τώρα, αλλά ιδίως  στην μέλλουσα χωρίς τέλος Αιώνια Ζωή !

Σας θερμοπαρακαλώ, μην παίρνετε τα λόγια του Ευαγγελίου που με προσευχή και φόβο Θεού σας  μεταδίδω επιπόλαια, σαν να προέρχονται από ένα φανατικό Ταλιμπαν η *Θρήσκο σκοταδιστή* γιατί στην αμαρτία και εγώ ζούσα, και ευκολότατα υποχωρούσα (όχι προς τιμή μου).
Η δόξα όμως όλη ας είναι στον ΣΩΤΗΡΑ μου τον Χριστό, που με προφυλαξε στα σαράντα μου από τον πρόωρο Θάνατο και την Βέβαιη κόλαση που η αμαρτία μου με σιγουριά μ' οδηγούσε, και μου Χάρισε ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζι του και γνώση του απέραντου ΕΛΕΟΥΣ του και ΧΑΡΗΣ του.
Επειδή έχω προσωπική εμπειρία το πόσο εύκολο είναι στην Ζωή ΤΥΦΛΟΣ  να προχωράς και την μετέπειτα Ζωή να την ΑΨΗΦΑΣ, γι' αυτό καθημερινώς  σας γράφω επειδή δεν επιθυμώ κανείς από σας  τα λόγια του Χριστού να τ' αγνοήσει και για πάντα να χαντακωθεί, αλλά τον Χριστό ν' ΑΣΠΑΣΤΕΙ και με ΧΑΡΑ, ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και ΘΑΡΡΟΣ  τις υπόλοιπες ήμερες; της ζωής του να τις ζήσει, και μετά θάνατον στην αγκαλιά του Κυρίου του  να βρεθεί. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment