Popular Posts

Wednesday 25 December 2013

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ Σ' ΕΥΛΟΓΗΣΩ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Φίλοι μου, Πολύτιμες Ψυχές.
Ευχόμαστε  και ξανά ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, ωραίες και πολύ Καλές  Ευχές, αλλά δεν μεταφράζονται  σε ΑΙΩΝΙΑ με τον Χριστό Ζωή, ούτε εξασφαλίζουν σε κανένα την Ευλογημένη μετά Θάνατο στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΖΩΗ, εκτός και αν προσγειωθούμε, αν την ΑΛΗΘΕΙΑ τον ΧΡΙΣΤΟ χωρίς δισταγμό ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ και του ΔΟΘΟΥΜΕ.

Αλήθεια τι κρίμα θα είναι αν μετά από τριάντα, σαράντα η πενήντα Χρόνια ανταλλαγής Χριστουγεννιάτικων ευχών, ποτε δεν τολμήσουμε να πάμε λιγο πιο βαθιά, με προσευχή να αναλογισθούμε οτι αν ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ την ΚΑΡΔΙΑ μας και τον ΧΡΙΣΤΟ προσωπικό Σωτηρα μας δεχτούμε,(Ιωάννης 1;12-13,Αποκάλυψη 3:20)  αυτό  που κάνουμε είναι ενα τερπνό θρησκευτικό Φολκλόρ,μια ωραιότατη  Εορταστική Παράδοση που όμως ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ την μετά θάνατο Παρουσία μας στον παράδεισο, στην Αγκαλιά του Πατρός και στην Ένδοξο Παρουσία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
Αγαπητέ Φίλε, Πάψε να αναβάλλεις το άνοιγμα της καρδιάς σου στον Χριστό, γιατί όσο το αναβάλλεις, αποστερείς από τον εαυτό σου τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ που έχει για σένα, και παν απ' όλα στερείς τον εαυτό σου από την μετά Θάνατο Ζώη με τον Χριστό στην Βασιλεία του, και στον Παράδεισο !!!

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ, ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ !!!

Φίλε, μην αναβάλλεις γι' αύριο την συμφιλίωση σου με τον ΘΕΟ, ν'ανοίξεις την ΚΑΔΙΑ σου στον Χριστό, και από το Άγιο Πνεύμα του να ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ  ΞΑΝΑ (Ιωαννης 3:3,5)  και  να ζεις με την σιγουριά  και βεβαιότητα οτι όταν θα κλίσεις τα μάτια σου για τελευταία φορά την επόμενη στιγμή, με τον Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ σου Ιησού Χριστό θα βρεθείς !!! Αμήν!!

No comments:

Post a Comment