Popular Posts

Wednesday 18 December 2013

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ.

Όταν ο Χριστός μέσα στη δόξα του, και μαζί του οι άγιοι άγγελοι του καθίσει στον ένδοξο θρόνο του, και συνταχτούν μπροστά του όλα τα ΕΘΝΗ και τους ξεχωρίσει τον έναν από τον άλλο, όπως ο βοσκός τα πρόβατα από τα γίδια.Και βάλει τα πρόβατα <τα πιστά του Παιδιά που χωρίς δισταγμό, Σωτήρα και Κύριο της Ζωής τους τον δέχτηκαν> στα δεξιά του, ενώ τα γίδια < αυτούς που δεν καταδεχόντουσαν να ταπεινωθουν και Κύριο και Σωτήρα τους να τον δεχτούν> στα αριστερά.(Ματθαίος 25:31-34)
Ω φίλοι μου, πόσο αφάνταστη σε μεγαλείο, δέος, και φαντασμαγορία θα είναι εκείνη η ήμερα όταν τα τρισεκατομμύρια όλων των εθνών κατά κράτος θα είναι παρατεταγμένα με τις σημαίες τους ν'ανεμίζουν και τότε ο Βασιλέας των Βασιλέων και Κύριος των Κυρίων ο επί γης ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ Κύριος ο Ιησούς Χριστός θα πει σ'όλους εκείνους που από κάθε έθνος προσωπικό Σωτήρα τους τον ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ και Σωτήρα τους τον δέχτηκαν: "EΛΑΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ........... αλλά δυστυχώς οι άλλοι δεν θα ακούσουν τα ίδια καλά και ευλογημένα λόγια, αλλά θα ακούσουν την καταδικαστική συνέπεια της απείθειας τους , της Περηφάνιας τους και της δυσπιστίας τους, και ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ στην αιώνια κόλαση, αλλα οι δίκαιοι στην αιώνια ΖΩΗ !!(Ματθαίος 25:34-46)
Φίλοι μου, ακόμα και ο Πουτιν ο καλός, τρυφερός και μεγάλος παίκτης, και αυτός θα αποκλειστεί αν τον Χριστό Σωτήρα του δεν τον δεχτεί !!!

Σύμφωνα με τα κριτήρια του Χριστού, στον παράδεισο κανείς δεν θα μπει ΕΚΤΟΣ και αν τον Χριστό έχει ΣΩΤΗΡΑ του δεχτεί ! « Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < τον καλωσόρισαν στην ΚΑΡΔΙΑ τους και δεν δίστασαν χωρίς επιφύλαξη να του ΔΟΘΟΥΝ και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ> σ΄αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.Και δεν γεννήθηκαν αυτοί ούτε από σαρκική μείξη, ούτε από πρωτοβουλία και ενέργεια ανθρωπινή, αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ»(Ιωάννης 1:12-13)

Με του Χριστού την ανοχή στον παράδεισο θα μπει καθένας που τον Χριστό Σωτήρα του δεχτεί ! Όποιος όμως επιμένει πεισματικά το κάλεσμα του Χριστού να το αψηφά και αρνείται ν'ανοίξει την καρδιά του και τον Χριστό Σωτήρα του να τον ΑΣΠΑΣΤΕΙ,(Αποκάλυψη 3:20) για πάντα στον τόπο βασάνων θα καταταγεί,(Ματθαίος 25:41) την ένδοξη ήμερα όταν ο Χριστός καθίσει στον θρόνο του και στην Βασιλεία του καλωσορίσει τα πιστά του παιδιά !!! (Ματθαίος 25:34)

No comments:

Post a Comment