Popular Posts

Saturday 7 December 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ.

Γιατί ο Χριστός θα τιμήσει τον αμαρτωλό που το κάλεσμα του απαντήσει και την παρουσία του στη Ζωή του επιθυμήσει και μ'όλη την ΚΑΡΔΙΑ  του τον ζητήσει.«Αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, αυτόν, Οχι,  δεν θα τον αποδιοξω»(Ιωάννης 5:37) Είναι η αξιόπιστη Υπόσχεσης του Χριστού προς καθε αμαρτωλό. 

  « Αν με ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ μ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ .ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ»(Ιερεμίας 29:13) είναι η υπόσχεσης του Κυρίου σε κάθε αμαρτωλό που την Παρουσία του στην Ζωή του επιθυμεί.
Η αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο με καλεί, 
να του ανοίξω την καρδία μου να ευλογηθω πολύ. 
Είναι ο αμετάβλητη Διαθήκη ευλογιάς του Χριστού προς τον καθένα απο μας, οτι αν του ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ την ΚΑΡΔΙΑ μας και ΣΩΤΗΡΑ μας τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα μπούμε και ποτε ΔΕΝ θα χαθούμε.(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 1;12-13,3:16, 10:9, Αποκάλυψη 3:20), αλλά στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα ΜΠΟΥΜΕ !!! 

Η Ελπίδα στη Ζωή μου είναι πάντα Ζωντανή, Και ποτέ δεν με αφήνει ούτε μιας ζωής στιγμή, 
Γιατί ο Κύριος είναι στο Πλευρό μου 
Προστάτης μου και Βοηθός μου.
Η Ελπίδα στη Ζωή Πιστού Παιδιού του Κυρίου ποτέ δεν είναι αβέβαιη, αλλά είναι ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΗ επειδή ο πανταχού Παρών Παντοδύναμος Ιησούς ΧΡΙΣΤΟΣ  είναι Εκείνος  που καθοδηγεί τα ΒΗΜΑΤΑ του,που στερεώνει, φωτίζει, διαπλάσει ,στηρίζει, και ενδυναμώνει. (Α. Πετρου 5:10) τον  πιστό που  του εχει Δοθεί, και που ΑΝΟΙΚΕΙ σ' ΑΥΤΟΝ !!"
Ο Κύριος είναι ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ που Ποτε ΔΕΝ  ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ εκείνους που του ΑΝΟΙΚΟΥΝ, που του έχουν ΔΟΘΕΙ!!!!! (Εβραίους 13:5)
Πάντα θα τραγουδώ στον Κύριο μου,και θα τον υμνώ, 
τον Βράχο, τον Σωτήρα μου τον  Κύριο Ιησού Χριστό, 
τον Παντοδύναμο Πανταχού Παρών  Θεό και  δημιουργό, 
που μέσα απ'το μεγάλο του έλεος έσωσε και μένα, 
τον ανάξιο δούλο του τον Στέλιο τον αμαρτωλό.
 
"Χριστέ μου Εσύ Είσαι Αξιός  όλη  την λατρεία, όλη την Προσκύνηση και όλη την τιμή να λάβεις γιατί με το αιμα σου μας αγόρασες για τον Θεό απο κάθε φυλή, και γλώσσα και λαό και έθνος" (Αποκάλυψη 5:9) 

Φίλε, ο Κύριος ΕΔΩΣΕ το αιμα του για να σου εξασφαλίσει ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  μαζί του, αλλά δεν θα αγνοήσει την Βούλησή σου, Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Ευλογία του και στην Αιώνια ζωή μαζί του να μπεις,  η την προσφορά του να την Αγνοησεις και μακριά του να χαθείς !! 

Πάντως αν του δοθείς, αν του ΑΝΟΙΚΕΙΣ  ποτέ δεν θα Χαθείς αλλά   θα μπαίνεις και θα βγαίνεις και  θα βρεις βοσκή, και μετά θάνατο στον παράδεισο μαζί του θα βρεθείς (Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment