Popular Posts

Thursday 19 December 2013

ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ

Όταν ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστό και απο το Άγιο Πνεύμα του βαπτιστείς και μαζι του συνεργαστείς η αλλαγή που θα υπάρξει στη ζωη σου θα ειναι καταπληκτική. Ενω η κατάστασης σου και οι συνθήκες της Ζωής σου θα ειναι οι ίδιες, εσυ δεν θα είσαι ο ιδιος, όταν απο το Αγιο Πνεύμα Αγγιχτεις, βαπτιστείς, με απερίγραπτη ΧΑΡΑ, Ευγνωμοσύνη, ΕΛΠΙΔΑ και ΘΑΡΡΟΣ θα γεμίσει η καρδιά σου. Θα αντιμετωπίζεις την Ζωή Σινεμασκόπ, έγχρωμη μ'αισιοδοξία που προέρχεται και ειναι δωρο Θεού, γιατι θα γνωρίζει η καρδιά σου, οτι ο Χριστός είναι στο Πλευρό σου Σωτήρας σου και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ σου, και οτι ΠΟΤΕ δεν θα σ'αφήσει ουτε θα σ'εγκαταλείψει.(Εβραίους 13:5)

Ο Κύριος θα σου δώσει καινούργιους φίλους, αδελφούς και αδελφές να σου συμπαρασταθούν και στο πλάι σου με προσευχή να βρεθούν, θα σου δίνει φώτιση, και διάκριση πνευματική, και καμία φουρτούνα στη Ζωή δε θα ειναι για σένα απελπιστική, αλλα θα εχεις την βεβαιότητα οτι κύμα είναι και θα περάσει και καλύτερο *κολυμβητή*, σύζυγο, πάτερα, αδελφό και άνθρωπο στην κοινωνία θα σε κάνει.

Η χαρά σου θα είναι πηγαία, γιατί δεν θα εξαρτάται απο τις συνθήκες της Ζωής σου, αλλά απο τον Χριστό που θα είναι στην Ζωή σου, και που το Άγιο του Πνεύμα μέσα σου που θα κατοικεί, και θα σε φωτίζει και θα σε καθοδηγεί , τοτε θα γνωρίσεις οτι πριν ήσουν Πνευματικά τυφλός, χωρίς καμία Ελπίδα, αλλα τώρα έχεις ΖΩΗ, και βεβαιότητα οτι και να σου συμβεί οταν κλήσεις τα μάτια σου για τελευταία φορά με τον Σωτήρα σου τον επι γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό την επόμενη στιγμή θα βρεθείς!!

Αν κανείς ΑΝΗΚΕΙ στο ΧΡΙΣΤΟ ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ .Τα παλιά πέρασαν, τωρα πια εχουν γινει ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ! (Β.Κορινθιους 5:17) ειναι ο αξιοπιστος λόγος του Θεού για καθένα που ο Χριστός είναι ΣΩΤΗΡΑΣ του !

Φίλε, η Αγάπη του Χρίστου εις τον ιδιο σε καλεί να δόσεις σ' Αυτόν όλα, να κερδίσεις την Ζωή.
Ναι, φίλε, σε προσκαλεί να πάψεις ν' αναβάλλεις για το Αύριο την ΕΥΛΟΓΙΑ της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ που θα λάβεις και θα πλημμυρίσεις όταν με καρδιακή ευγνωμοσύνη, μετάνοια και ΧΑΡΑ του ΔΟΘΕΙΣ !!!

"Κύριε Ιησού Χριστέ ΧΑΡΙΣΕ μου την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ" Eιναι η προσευχή που ο Κύριος θα τιμήσει και την ΚΑΙΝΟΥΓΙΑ ζωη με τον ιδιο θα χαρίσει, στον αμαρτωλό που την καρδιά του ανοίξει, επειδή την παρουσία του στη Ζωή του επιθυμεί !!!(Ιωάννης 1:12-13)

«Θα σας δώσω μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ και θα βάλω μεσα σας ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑ.Θα αφαιρέσω απο το σώμα σας την πετρινη καρδια και θα σας δωσω ΚΑΡΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ.(Ιεζεκιηλ 36:26) είναι η Υπόσχεσης του Θεου για την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ=ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που λαμβάνει καθε αμαρτωλός που ΣΩΤΗΡΑΣ του είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ !

No comments:

Post a Comment