Popular Posts

Thursday 4 June 2015

TI ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ;

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ οτι: << Ολοι έχουν ΑΜΑΡΤΗΣΕΙ και ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ από τη δόξα του Θεού. Ο Θεός όμως τους ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, με ΧΑΡΗ του. Γι' αυτό έστειλε τον Ιησού Χριστό να μας ελευθερώσει από την αμαρτία. Ο Θεός τον όρισε να ΓΙΝΕΙ , με το σταυρικό του θάνατο, ο ΕΞΙΛΑΣΜΟΣ των αμαρτιών δια της ΠΙΣΤΕΩς < οχι όμως της κληρονομικής, αλλα της ατομικής ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ > δείχνοντας την αγάπη... του και ΣΥΓΧΩΡΩΝΤΑΣ τις αμαρτίες που έγιναν στο παρελθόν εξαιτίας της ανεκτικότητάς του. Έτσι ο Θεός φανερώνει την αγάπη του στον έσχατο αυτό καιρό, και δείχνει καθαρά ότι είναι και δίκαιος και δικαιώνει όποιον πιστεύει στον Ιησού.>>(Ρωμαίους 3:23-26)
ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!!
ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ (του ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ) , ΑΛΛΑ ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ στον ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ που ΠΙΣΤΕΨΕΙ και εννοείται ΚΑΡΔΙΑΚΑ στον Χριστό !!!
<< Πραγματικά, με τη ΧΑΡΗ του ΣΩΘΗΚΑΜΕ δια της πίστεως. Κι αυτό δεν είναι δικό σας κατόρθωμα αλλά δώρο Θεού. Δε σωθήκατε με τα δικά σας έργα κι έτσι κανείς δεν μπορεί να καυχηθεί γι' αυτό. (Εφεσιους 2:8-9)
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ < ΠΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΊ Ο ΠΙΣΤΟΣ> ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι αν σου ΦΑΙΝΕΤΑΙ μας ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ:
<<Είμαστε δημιούργημα του Θεού, ο οποίος δια του Ιησού Χριστού μάς έκανε καινούριους ανθρώπους, για να μπορούμε να ΚΑΝΟΥΜΕ καλά έργα, που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ο Θεός, για να είναι μ' αυτά γεμάτη η ζωή μας.>>(Εφεσιους 2:8-10)

No comments:

Post a Comment