Popular Posts

Monday 8 June 2015

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΨΟΥΜΕ

Φίλε κι'αδελφέ που εύχομαι οτι Αγαπάς τον Χριστό, η τουλάχιστον ζητάς στην ευλογία του να μπεις, στον παράδεισο μετά θάνατο να μπεις. Συλλαμβάνεις τα σχέδια που ο Θεός ετοίμασε γι'αυτούς που τον ΣΩΤΗΡΑ Χριστό αγαπούν και τον ακολουθούν ;
 Όχι μόνο στον παράδεισο θα μπουν -Χάρη στον Χριστό και το Έλεος του- αλλά θα ΒΑΣΙΛΕΨΟΥΝ μαζί του !!!!
 Ο Απόστολος Παύλος μέσα απο τη φυλακή γράφει στο μαθητή του Τιμόθεο και του λέει να μην ξεχνά να μνημονεύει τον Ιησού Χριστό... για τον οποιο κακοπαθει σαν κακούργος γιατί όσοι πέθαναν με τον Χριστό, με τον Χριστό μετά θάνατο θα ζήσουν και μαζί του μια μέρα θα ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΨΟΥΝ !!
 « Αν πεθάναμε, μαζί του και θα ζήσουμε.
Αν υπομένουμε, μαζί του και θα βασιλέψουμε,
Αν τον αρνηθούμε, κι εκείνος θα μας αρνηθεί
Αν απιστούμε, πιστός εκείνος μένει.

να αρνηθεί τον εαυτό του δεν μπορεί»(Β.Τιμοθεου 2; 13)
Ναι φίλοι μου, τα γνήσια Πιστά παιδιά του Κυρίου που εύχομαι να είστε και εσείς μαζί με τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΖΗΣΟΥΝ και μια μελλοντική μέρα θα ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΨΟΥΝ  εδώ κάτω στην γη !!

 Ποιοι θα συμβασιλεψουν με τον Χριστό κάτω στην γη;
 Ψαράδες, πρώην τυφλοί, πρώην λεπροί και πρώην παράλυτοι, τελoνες, χηρες κι' ορφανά, κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι απο τη ζωη που απάντησαν το κάλεσμα του « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) και «Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδίας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ την Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα γιορτάσουμε μαζι» και Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ τους τον δέχτηκαν.
 Αυτούς που ο κόσμος τούς θεωρεί μωρούς,  και ανίσχυρους , τους φτωχούς στο Πνεύμα εκείνους διάλεξε ο Θεός....κι αυτούς που ο κόσμος τούς θεωρεί ανίσχυρους...και τούς θεωρεί παρακατιανούς και περιφρονημένους, εκείνους διάλεξε ο Θεός -τα μηδενικά-για να καταργήσει όσους θαρρούν πως είναι κάτι. (Α.Κορινθιους 1;27-28)
 Ω, πόσο πελώρια είναι η ΧΑΡΗΣ και το Έλεος του Θεού και του ΣΩΤΗΡΑ μας Χριστού να διαλέξει τους αδυνάτους τους κουρασμένους τους παρακατιανούς που  θα τρέξουν σ' Αυτόν και Σωτήρα τους τον ΔΕΧΤΟΥΝ  να τους ΣΩΣΕΙ και να ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΨΟΥΝ μαζί του! Αλληλούια.
Η χάρης σου Χριστέ μου Θεέ μου μ'αφήνει κατάπληκτο !!
 Αδέλφια που στον Χριστό δώσατε την καρδιά σας και τον ακολουθείτε ο Άγιος Λόγος του σας βεβαιώνει οτι αφού είστε παιδιά Θεού είστε και ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΘΕΟΥ, και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥ, και εφόσον ακόμα πάσχετε μαζί  του, μαζί του θα ΔΟΞΑΣΤΕΙΤΕ !!! ( Ρωμαίους 8:17)
 Γιατι ο Θεός εσάς που στον Χριστό γαντζωθηκατε σας ΖΩΟΠΟΙΗΣΕ < μαζί και χάρη στον Χριστό έχετε σωθεί> και μια μέρα θα ΚΑΘΙΣΕΤΕ μαζί του στα ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ !!! (Εφεσιους 2:4-8)
 Αδέλφια μου αν ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ μαζί με τον Σωτήρα μας Χριστό θα ΒΑΣΙΛΕΨΟΥΜΕ μαζί του, αυτή είναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ  υπόσχεσης του Πατρός και του ΣΩΤΗΡΑ μας ΧΡΙΣΤΟΥ. Αμήν
 Στον Πάτερα μας Θεό και Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ μας ΧΡΙΣΤΟ η δόξα η τιμή και η Προσκύνησης και τώρα και στους Αιώνες των Αιώνων. Αμήν!

No comments:

Post a Comment