Popular Posts

Tuesday 9 June 2015

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ ΤΩΝ ΚΟΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Για τον Πιστό, τον αναγεννημένο απο το Πνεύμα Χριστιανό, ο τάφος του  διατηρεί για λίγο καιρό το φθαρτό Σκήνωμα. Ο ίδιος/α ομως ο Πιστός ειναι με τον Κύριο και σωτήρα του στον Ουρανό, γιατί εχει μεταβεί απο τον Θάνατο στη Ζωή.<< Σας βεβαιώνω πως, όποιος ακούει τον λόγο μου και ΠΙΣΤΕΥΕΙ  σ' εκείνον που μ'έστειλε , έχει ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ να κριθει, αλλα ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΕΙ απο τον θάνατο στη ΖΩΗ>> (ιωαν 5:24)
Όλο το Ευαγγέλιο  πιστοποιεί οτι ο Πιστός θάνατο δεν θα δει αλλά με το κλείσιμο των ματιών του εχει μεταβεί στην Ουράνια βασιλεία.

Ζωή για μένα ειναι ο Χριστός και ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΕΡΔΟΣ λέει ο Απόστολος Παύλος (Φιλιππησιους 1;21) και ΚΕΡΔΟΣ και ανέκφραστη χαρά ειναι ο *Θάνατος* καθε γνήσιου Πιστού παιδιού του Κυρίου, γιατί την επόμενη στιγμή με τον Κύριο και Σωτήρα του θα βρεθεί !!
Πολύτιμος στον Κύριο ειναι ο θάνατος των πιστών του ( Ψαλμός 116;15) και στην ένδοξη παρουσία του Κυρίου βρίσκονται χωρίς διάκριση ολα τα πιστά του παιδιά και χαίρονται μεγάλη χαρά βλέποντας την ΔΟΞΑ του (Ιωάννης 17:24)
Ω, πόσο αφάνταστη και ευλογημένη ειναι η ημέρα του θανάτου του Πιστού παιδιού του Κυρίου, οταν την επόμενη μετά το κλείσιμο των ματιών του στιγμή στην παρουσία του Σωτήρα του θα βρεθεί και τους πιστούς φίλους και συγγενείς θα ξαναδεί !!!

Φίλοι, ο λόγος του Κυρίου βεβαιώνει τους γνήσιους Πιστούς, τους ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΩΣΜΕΝΟΥΣ Χριστιανούς οτι μετά θάνατον θα αντικαταστήσουν το επίγειο φθαρτό κατοικητηριο τους το σώμα τους, με το ουράνιο Αιωνιο ΚΑΤΟΙΚΗΤΗΡΙΟ κατασκευασμένο απο τον Θεό !(Β.Κορινθιους 5;1-9) και εν όψει των μελλοντικών ουράνιων ευλογιών ειναι γεμάτοι θάρρος  και βλέπουν με χαρά  την ημέρα της αναχωρήσεως των απο το σώμα, επειδή τοτε με τον Κύριο τους στην παρουσία του θα αρχίσουν να ΖΟΥΝ.(Α.Κορινθιους 5;8)

Φίλε μου σου εύχομαι μ'ολη μου την καρδιά τον Χριστό χωρίς δισταγμό ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον δεχτείς, για να έχεις την ευλογημένη βεβαιότητα οτι με το κλείσιμο των ματιών σου στην ένδοξη Παρουσία του στον Παράδεισο θα βρεθείς. Αμην! 

No comments:

Post a Comment