Popular Posts

Tuesday 23 June 2015

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΨΗΦΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ !!!

Φίλοι όλοι μας θεληματικά η άθελα μας ακόμα και στην ελαφρότερη μορφή αμαρτανουμε, αδικούμε τους άλλους τους πληγώνουμε. Πολλές είναι οι αποχρώσεις της αμαρτίας, της συμπεριφοράς που προέρχεται απο ζήλεια, έχθρα, μίσος, κάκια και ασέβεια προς τον συνάνθρωπο μας και προς τον Θεό και το Ευαγγέλιο μας πληροφορεί οτι ο ΜΙΣΘΟΣ δηλαδή η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ < δηλαδή Αιώνια μετά θάνατο αποκοπή απο τον Θεό>. Ενώ η ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ από τον Θεό είναι Ζωή αιώνια, ΧΑΡΗ στον Χριστό, τον Κύριο μας. 

Φιλοι μου, η Χάρης και η ΣΥΓΧΩΡΗΣΗΣ των αμαρτιών μας πηγάζει απο τον Χριστό. Ο Χριστός είναι ο αμνός του Θεου  που ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ στο σώμα του τις ΔΙΚΕΣ μας ΑΜΑΡΤΙΕΣ πάνω στον σταυρό, για να ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ απο τις ΑΜΑΡΤΙΕΣ  και να ζήσουμε για τη δικαιοσύνη ! (Α.Πέτρου 2;24,Ιωαν 1;29, B. Κορίνθιους 5;21) και εκτός Χριστού από ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ουτε υπάρχει πρόσωπο διαφορετικό απο τον Χριστό...μεταξύ των ανθρώπων, μέσω του όποιου μπορούμε να σωθούμε !!! (Πράξεις 4;12) 
Φίλοι ο Χριστός είναι η πηγή της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ,(Ιωαν 7;3711:25) η ΠΟΡΤΑ των προβάτων που ποτε δεν θα χαθούν (Ιωαν 10;27-28) και ο μόνος δρόμος που οδηγεί στον Πατέρα (Ιωαν 14;6) αλλά όποιος τον Χριστό και την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του αψηφήσει «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) ΜΑΚΡΙΑ του ΘΑ ΧΑΘΕΙ !! 
" Κύριε Ιησού Χριστέ μου ΣΥΓΧΩΡΑ με που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, που δεν σε αγαπούσα, συγνώμη σου ζητώ, και σε παρακαλώ Έλα κοντά μου ΖΕΣΤΑΝΕ μου την καρδιά, κανε την να σ'αγαπήσει και για σένα να ζήσει.ΣΕ θέλω στη Ζωή μου Κύριέ μου." Είναι η προσευχή που αν εκφράζει την καρδιά σου ο Κύριος θα την απαντήσει και την παρουσία του στην Ζωή σου θα σου χαρίσει !! 

 
«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο, την ΕΞΟΥΣΙΑ να γίνουν παιδιά ΘΕΟΥ>>(Ιωαννης 1:12-13)
«Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment