Popular Posts

Saturday 20 June 2015

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΟΥΝ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Όταν ο Λαός του Κυρίου  στην μισητή εξορία στην Βαβυλώνα υπέφερε καταπιεσμένος χωρίς  καμία ελπίδα  στον ορίζοντα, ο Κύριος μέσο του προφήτη τους λέει << ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΟΥΝ>> (Ησαΐας 49;23)  Αυτή είναι η  ευλογημένη αλήθεια για ολους τους καιρούς,  οτι αυτοί θα βάλουν την  ΕΛΠΙΔΑ τους στον ΚΥΡΙΟ. και Οχι  σ' άλλους κι' άλλες, κι' ούτε στους   πολιτικούς μας, ούτε στους εταίρους μας που δυσκολεύονται να μας συμπαρασταθούν άλλα στον ΚΥΡΙΟ - αυτοί μέσα από τις τρικυμίες, και από τις συμφορές που θα  σιγουρα θα μας σκεπάσουν, την θαλπωρή, την μέριμνα, την έγνοια και  ΔΥΝΑΜΗ του Κυρίου θα γνωρίσουν !!  

O λόγος του ο Κυριου προς στους μαθητές του όταν πλησίαζε ο καιρός που θα έμεναν  αβοήθητοι ήταν << ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΟΡΦΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ..εκείνη την ημέρα θα καταλάβετε οτι εγώ είμαι ΕΝΩΜΕΝΟΣ με τον Πατέρα και εσείς μ' εμένα κι' ΕΓΩ με ΣΑΣ !!.>> (Ιωάννης 14:18,20) ισχύει για μας σήμερα, και  θα είναι προσωπικό βίωμα σε κάθε κουρασμένο και βαριά φορτωμένο που στον Χριστό κι' όχι σ'άλλους κι' άλλες, βάλει όλη του την Ελπίδα !!
Κανένας που τον Χριστό Εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί δεν θα απογοητευτεί  οτι κι' αν συμβεί ειναι η βεβαίωσης του Κυρίου σε κάθε αδύνατο κι' απελπισμένο που σ' αυτόν γαντζωθεί και μ'όλη του την καρδιά τον εμπιστευτεί : << Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙ......Γιατι πράγματι ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙ !!!>> (Ρωμαίους 10;11-13) 
Φίλε μου ο βράχος που θα σε προστατεύσει απο τα αναπάντεχα χτυπήματα της ζωής που όλους μας θα μας σκεπάσουν είναι ο παντοδύναμος πανταχού παρών Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός. Αν ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ, οτι κι' αν συμβεί ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙΣ, γιατί θα είναι στο πλευρό σου ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ σου και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ σου, αν όμως τη προσφορά Σωτηρίας του αγνοήσεις (Ματθαίος 11;28, Αποκάλυψη 3;20) μακριά του χωρίς Ελπίδα θα ζεις και μετά θάνατό αιώνια από τη χάρη του και Αγάπη του για πάντα θα αποκλειστείς. 
Σου εύχομαι στον Χριστό σήμερα ν'ανοίξεις την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον δεχτείς, και με τ' Άγιο Πνεύμα του μέσα σου ν'αρχίσεις να ζεις. Αμην !! 
   «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο, την ΕΞΟΥΣΙΑ να γίνουν παιδιά ΘΕΟΥ είναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ του ΛΟΓΟΥ του ΘΕΟΥ, οταν το Χριστό δεχτείς τότε απο τον Θεό θα λάβεις την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ σου ΓΕΝΝΗΣΗ με το ΑΓΙΟ του Πνεύμα μέσα σου και ποτε δεν θα χαθείς !!!

No comments:

Post a Comment