Popular Posts

Tuesday 2 June 2015

ΚΥΡΙΕ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΑΝ ΑΡΝΗΘΩ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΩ

O Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο σύμφωνα με τη δική του την εικόνα, «κατ' εικόνα Θεού» τον δημιούργησε, τους δημιούργησε άντρα και γυναίκα, σύμφωνα μα την δική του εικόνα και ομοίωση( Γένεσις 1;26-27) Και από το ίδιο αίμα έκανε ΟΛΑ τα Εθνη των ανθρώπων για να κατοικούν πάνω σ'ολοκληρη την γη .......Κι ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ Ν' ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ετσι που αν ήθελαν, να τον έψαχναν ψηλαφητά και τον έβρισκαν,αφού μάλιστα δεν είναι μακριά από τον καθένα μας, Γιατί στην ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΖΟΥΜΕ και ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ και ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.(Πραξεις 4;26-28)
Ο Κύριος έβαλε σε κάθε ανθρώπινη ψυχή την ΚΛΙΣΗ να τον ζητά, και κάθε άνθρωπος έχει ΠΝΕΥΜΑ, ΨΥΧΗ και ΣΩΜΑ και η ψυχή αγαλλιάζει όταν από το Πνεύμα του Κυρίου ΑΓΓΙΧΤEI και ΣΩΤΗΡΑ της τον δεχτεί <<
Η Μαριάμ τότε είπε: «Η ΨΥΧΗ μου ΔΟΞΑΖΕΙ τον Κύριο και το ΠΝΕΥΜΑ μου ΝΙΩΘΕΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ για το Θεό, το ΣΩΤΗΡΑ μου,γιατί έδειξε την ευμένεια του στην ταπεινή του δούλη.>>(Λουκας 1:46-48)
Ο Θεός είναι πάντα μαζί μας ότι και αν μας συμβεί < καθε άνθρωπος Ζει στην Παρουσία του, και ποτε δεν μπορεί να κρυφτεί, να εξαφανιστεί από τον Θεό. Δεν θα μπορέσει ποτε κανένας άνθρωπος να πει στον Θεό ότι σε κάποια περίοδο της Ζωής του ο Θεός τον είχε χάσει > εμείς κουφαίνουμε στο Πνεύμα του Θεού που μας καλεί τον Χριστό ν' ασπαστούμε ΣΩΤΗΡΑ μας να τον δεχτούμε και στην Αιώνια ζωη να μπούμε .
Το θέμα δεν είναι οτι ο Θεός μας άφησε αλλά οτι εμείς ΑΦΗΣΑΜΕ τον ΘΕΟ. Εμείς με τους διαλογισμούς μας ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΥΚΑΜΕ απο την ΑΛΗΘΕΙΑ και οδηγηθήκαμε,  γλιστρησαμε στο πνευματικό ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..... και ο Θεός τότε μας εγκατέλειψε σύμφωνα με τις επιθυμίες των καρδιών μας.(Ρωμαίους 1:21-32) να ζούμε εκτελώντας τις υπαγορεύσεις της αμαρτωλής ΦΥΣΗΣ μας και των πονηρών ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ μας.(Εφεσιους 2:1-3)
Φίλε μου το Πνεύμα του Κυρίου μας στον ίδιο σε καλεί να πας
αιώνια δροσιά ψυχής να βρεις« Αν διψάει κάποιος σ'έμενα να ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ. Οπως το λεει η γραφή, ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα απο εκείνον που πιστεύει σ' Έμενα»(Ιωάννης 7:37-38) «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) στον ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ η Ψυχή και το πνεύμα βρίσκουν ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ. (Λουκας 1:46-47) Ποτε φίλε μου δεν θα είσαι πια ο ίδιος από την στιγμή που ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστό και Σωτήρα σου τον δεχτείς, απο το Αγιο Πνευμα θα γεννηθείς ξανά !!
«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο, την ΕΞΟΥΣΙΑ να γινουν παιδιά ΘΕΟΥ, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αίμα, ούτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλα απο τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ.»(Ιωάννης 1:12-13) Αμην, αυτή η ΕΥΛΟΓΙΑ της Αναγέννησης ειναι και για σένα όταν τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ. Αμην!!

No comments:

Post a Comment