Popular Posts

Monday 15 June 2015

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΔΙΧΑΣΕΙ

Η λιτότητα θα πετύχει και η Ελλάδα στην πτώχευση και εξαθλίωση θα οδηγηθεί. Αμάν αμάν ο διχασμός της Ευρώπης απο την Ελλάδα θ'αρχίσει.Η πατρίδα μας θα είναι η σφήνα που τον διαχωρισμό της Ευρώπης θα επιφέρει και το Πουτιν με χαρά θα τον γεμίσει επειδή ο διχασμός που χρόνια ονειρεύεται επιτέλους θα αρχίσει, την  πίκρα ομως την φτώχεια, και την εξαθλίωση εμείς δυστυχώς  ολη θα την πιούμε.

Αν ήταν ποτε μόνος μου να ζήσω 
Τον Καναδά τον *Παράδεισο* στην γη 
Με ευημερία, τάξη και ασφάλεια  
ποτε δεν θα τον αφήσω. 

Αλλά αφού τ'αδέλφια μου ΑΓΑΠΩ 
στην Ελλάδα θα επιστρέψω 
στο πλευρό τους να βρεθώ 
 την Ζωή να μοιραστώ 
με τ' ΑΔΕΛΦΙΑ μου που ΑΓΑΠΩ ! 

Αδέλφια μου βάλτε την πίστη σας στον Χριστό, στον Ποιμένα τον καλό, τον Παντοδύναμο και σπλαχνικό γιατί οι ήμερες και τα χρόνια που θα μας έρθουν θα είναι τα χειρότερα που η γενιά μας έχει γνωρίσει. 
Μακάρι ένα εκατομμύριο φορές μακάρι το ποτήρι της πτώχευσης να μην μας άγγιζε. Όποιος όμως  βάλει την ΕΛΠΙΔΑ του στον Χριστό, δυνατός με τον Κύριο στο πλευρό του με θάρρος και Ελπίδα θα ζει, και στην Αιώνια Ζωή, στον παράδεισο μετά θάνατο θα μπει. Αμήν! 

<< Όποιος επικαλεστεί το όνομα του Κυριου θα σωθεί!!>>(Ρωμαίους 10:13) ειναι η αξιόπιστη βεβαιωσης του Λόγου του Θεού προς καθε ανθρωπο που σταθερό στήριγμα γυρεύει, βράχο δυνατό να γαντζωθεί και απο τα κύματα της ζωής να μην συντρίβει !!! 

No comments:

Post a Comment