Popular Posts

Saturday 13 June 2015

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ Σ' ΑΣΠΑΣΤΩ

Φίλε μου είσαι μακάριος οταν επιτέλους νικήσει τους δισταγμούς και τις φοβίες σου και σαν την Μαρία την Μαγδαληνή, σαν τον ληστή στον σταυρό, σαν τον Κορνήλιο, σαν τον Εκατόνταρχο, και τον  δεσμοφύλακα και τον Πρώην Απόστολο Παύλο τον Σαούλ και καθε άλλο σωσμένο αναγεννημένο Χριστιανό εμπιστευτείς τον Χριστό μ'όλη σου την καρδιά, κι'αρχίσεις και τον ακολουθείς.
Όσοι δέχτηκαν φίλε μου τον Χριστό, σ'εκείνους που συνειδητά άνοιξαν την καρδιά τους και του έδωσαν το τιμόνι της Ζωής του, σ΄αυτούς ο Θεός έδωσε το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού να γεννηθούν ξανά απο άφθαρτο *σπέρμα* τον Λόγο του είναι η εξήγησης του  εδαφίου:«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Όσοι όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ, την εξουσία να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αίμα, ούτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλά απο τον Θεό γεννήθηκαν Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13)
Την αναγέννηση φίλε μου, το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ παρόν με τ' Άγιο Πνεύμα μέσα σου που πότε δεν θα σ'αφήσει ούτε θα σ'εγκαταλείψει (Εβραιους 13;5) θα το λάβεις όταν κι εσύ τον Χριστό ασπαστείς και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς.(Ιωαν 1;12-13)

Φίλε/η μου τίποτε μα τίποτε στην Ζωή δεν ειναι πολυτιμότερο απο την Αιώνια με τον Θεο και Χριστό μετά θάνατο Ζωή. Γιατί τι θα σ'ωφελήσει αν κερδίσεις ολόκληρο τον κόσμο και χάσεις την ευλογία στον παράδεισο να μπεις ; ;
Τον Μάρτιο του 1988 με μετάνοια και Πίστη ζήτησα απο τον Κύριο απ'όλες μου τις αμαρτίες να με συγχωρέσει και να έρθει και να μείνει μαζί μου ολες τις ήμερες της ζωής μου. Και την προσευχή μου απάντησε.Και η γυναίκα μου μετά ενάμιση χρόνο έγινε συνειδητή Χριστιανή, Και οι τρις μου κόρες η κάθε μια στον καιρό της ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ δική μας ενέργεια άνοιξαν κι'αυτές την καρδιά τους στον Χριστό, και βασιλεύει στην καρδιά τους.

Φίλε/η Μακάριος/α θα είσαι όταν τον Χριστό μ'όλη σου την καρδιά τον εμπιστευτείς, γιατί τότε θα έχεις και εσυ την βεβαιότητα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ της ψυχής σου κι' όπως η Μακαρία μητέρα του Χριστού μας και εσύ γεμάτος/η χαρά θα ομολογείς οτι βρήκε αγαλλίαση το Πνεύμα σου στον Θεο τον ΣΩΤΗΡΑ σου !! (Λουκάς 1:47) 
       « Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων.Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωαννης 10:9)

«Εγώ είμαι η Ανάστασης και η Ζωή. Όποιος πιστεύει ΣΕ ΜΕΝΑ, κι αν πεθάνει θα ζήσει. Κι όποιος ζει και πιστεύει ΣΕ ΜΕΝΑ , αυτός οχι , δεν θα πεθάνει Ποτε» (Ιωάννης)

No comments:

Post a Comment