Popular Posts

Thursday 11 June 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠO ΤΗN ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ EIΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

Αν η θρησκεία έσωζε τον αμαρτωλό, τον απελευθέρωνε απο την υποταγή στην αμαρτία, στο ψέμα, στην πορνεία, στο μίσος την έχθρα και την κακία, την ασέβεια και κάθε είδους ειδωλολατρεία δεν θα έστελνε ο Θεός τον Γιο του τον μονογενή να πεθάνει, για πληρώσει τα ΛΥΤΡΑ στον Σταυρό για τις δικές μας αμαρτίες. Αλλα επειδή ο Θεόδοτος νόμος δεν απελευθερώνει κανένα έστειλε ο ΘΕΟΣ τον Γιο του ώστε χάρη σ' Αυτόν, εκείνοι που πιστέψουν σ' Αυτόν που τον ασπασθούν και Σωτήρα τους τον δεχτούν να μην χαθούν αλλα να εχουν αιώνια ζωη. (Ιωάννης1;12, 3;16,36,5:24, 6;39,47, 7:37-38,10;10:27-28,11:25,14:6,Ρωμ 3;23-25,Α.Πετρου 2;24)

Απο φύση ολοι οι άνθρωποι ζουν/ζούμε < εκτός και αν ο Χριστός είναι Κύριος και ΣΩΤΗΡΑΣ μας> ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΜΑΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΜΑΣ και ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.(Εφεσιους 2:3-4)
Μόνο ο Χριστός κι 'ΌΧΙ η Θρησκεία ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τον άνθρωπο που τον Χριστό ΑΣΠΑΣΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του δεχτεί από την δύναμη και εξουσία της Αμαρτίας.

Από μόνος του ο κάθε άνθρωπος είναι δούλος της αμαρτίας του << Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑς ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑς Και ο δούλος δεν μένει στο σπίτι μόνιμα, ο γιος όμως μένει μόνιμα. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑς ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Ο ΓΙΟς, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ>>(Ιωάννης 8;34-35) είναι o νόμος και η συνέπεια της Ζωής οτι η Αμαρτία ειναι έμφυτη, φυσιολογικοτατη και αρχικώς αρεστή, και ΑΙΧΜΑΛΟΤΙΖΕΙ τον πράττοντα.

Φίλοι μου, ο Χριστός στον αμαρτωλό που σαν τον Ληστή στον σταυρό και την Μαρία την Μαγδαληνή που επιστρέφει με ΜΑΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ σ' Αυτον σβήνει ολες του/τις αμαρτίες και του δίνει την δύναμη να αντισταθεί στην αμαρτία, να πάψει να υποτάσσεται στην αμαρτία και ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ και ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ στον λόγο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να ΖΕΙ !!!
Τώρα φίλε κι' αδελφέ ειναι ο καιρός να ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ του Ευαγγελίου και από τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ και την νεκρή κοινωνία να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ και τον Παντοδύναμο πανταχού παρών Κύριο Ιησού Χριστό να ασπαστείς, να του ΔΟΘΕΙΣ, και χάρη στην δύναμη που εκείνος θα σου δώσει από την παλιά ανεπίτρεπτη βαθιά ριζωμένη συμπεριφορά να απελευθερωθείς, Αμήν !!

No comments:

Post a Comment