Popular Posts

Friday 5 June 2015

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ Ο EΥΡΥΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ;

Φιλε στην ζωη ολοι μας είμαστε περαστικοί, ο καθένας απο εμας ειναι σαν το χορτάρι κι' η ανθρώπινη δόξα σαν το λουλούδι, που σήμερα την ομορφιά και τ' άρωμα του σκορπάει αλλα αύριο πεσμένο θα βρεθεί. Κανεις δεν θα παραμείνει Αιώνια στην γη αλλά όλοι μας μετα θάνατο σ' έναν απο τους δυο τόπους θα βρεθούμε στον Παράδεισο η στον τόπο τον βασάνων.
Θυμαμαι πριν είκοσί εξι  χρόνια η κόρη μου η Χριστίνα τοτε 16 χρόνων τοσο πολύ ανησυχούσε οτι ο Ολλανδός μεγάλο βιομήχανος πεθερός  μου δεν θα έμπαινε στον παράδεισο, αφου δεν ειχε  καρδιακη σχέση, κοινωνία με τον Χριστό, του έγραψε τότε οτι η μεγαλύτερη επιτυχία στην Ζωή είναι στον Παράδεισο να μπει. Μα ο Χριστός μας μας είπε <<Τι θα ωφελήσει τον άνθρωπο αν κερδίσει οτον κόσμο ολόκληρο, αλλα ΧΑΣΕΙ τη ΖΩΗ του;>> (Μάρκος 8:35-36) στην Ουράνια βασιλεία, στον Παράδεισο δεν θα μπει ;

 Φίλε μου είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την αλήθεια οτι χωρίς τον Χριστό στον Παράδεισο δεν θα μπεις ; Πολύτιμη ψυχή μόνο ο Χριστος είναι η ΠΟΡΤΑ που στον παράδεισο οδηγεί << Εγώ είμαι η Πόρτα. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ' εμένα ως ΕΙΣΟΔΟ, θα ΣΩΘΕΙ>>( Ιωάννης 10;9)
Μόνο ο Χριστός είναι η ΟΔΟΣ που στον Πατέρα οδηγεί :«Εγώ είμαι η οδός, και η Αλήθεια και η Ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μονάχα αν περάσει από μένα!»(Ιωαν 14:6)
Φιλε μου ο Χριστός ειναι ο επι γης Παντοδύναμος Πανταχού Παρών Θεός και μακάριοι αυτοι που δεν διστάζουν την καρδιά τους να την ανοίξουν και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν, γιατί αυτοί < τα γνήσια Πιστά του παιδιά>  θα μπαίνουν και θα βγαίνουν και θα βρίσκουν βοσκή (Ιων 10:9) και  ποτάμια Ζωντανού νερού θα ξεχύνονται απο μέσα τους ( Ιωαν 7;37) και με τον Κύριο και Σωτήρα τους μετα θάνατο θα βρεθούν !! (Ιωαν 14:3)

Η Αγάπη του Χριστούείναι καταπληκτική αγγίζει και γιατρεύει κάθε καρδιακή πληγή !!!

Φίλε μου πάψε να διστάζεις, τρέξε στον Χριστό που ΟΧΙ μονο χαρίζει Αιώνια μαζί του στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΖΩΗ, αλλα και γιατρεύει καθε καρδιακή πληγή.Τις δικές μου πολλές καρδιακές πληγές, εχει αγγίξει, επουλώσει γιατρέψει, και τις γιατρεύει. Χωρίς τον Χριστο στο πλευρό μου, θα ειχα πεθάνει απο καιρό.Ο Χριστός μας είναι ο Σωτήρας της Ζωής αλλά και ο γιατρός καθε πονεμένης και πληγωμένης ψυχής. Άνοιξε την καρδιά σου διάπλατα στον Χριστό και την καρδιά σου θα γιατρέψει απο κάθε πληγή και στον παράδεισο μαζί του μετά θάνατο θα μπεις. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment