Popular Posts

Thursday 18 June 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ !!!

 Φίλοι μου καλησπέρα σας,
Κάθε μέρα γράφω τα ίδια και τα ίδια, οτι ο Χριστός ελευθερώνει αμαρτωλούς και Αιώνια Ζωή χαρίζει σε κάθε κουρασμένο και τσακισμένο που ανάπαυση ζητά να βρει και αυτόν εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του δεχτεί.
Φίλε αν υπήρχε, άλλη συνταγή, άλλος δρόμος, Ελπίδα απο κάπου αλλού δεν θα αφιέρωνα ούτε στιγμή. Αλλά επειδή είχα τσακιστει και έλαβα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ.
Και μάλιστα καταπληκτική ΖΩΗ, με τον Κύριο στο πλευρό μου ΣΩΤΗΡΑ μου και σύντροφο μου, γι' αυτό γράφω και παροτρύνω *ΕΛΑ στον ΧΡΙΣΤΟ* μην φοβάσαι ν' ανοίξεις την καρδιά σου ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ στον μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ να σου χαρίσει !!
Το 1988 άνοιξα την καρδία μου στον Χριστό και από τότε με τον ΣΩΤΗΡΑ μου προχωρώ, και γνωρίζω οτι χάρη στην βοήθεια του κάθε εμπόδιο θα το υπερβώ, και μια μέρα στην παρουσία του θα σταθώ.

Φίλε μου και φίλη μου, ο Χριστός σε καλεί σ' Αυτόν να τρέξεις ΑΝΑΠΑΥΣΗ να λάβεις και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ;
«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28)
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα από εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)
«Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
"
Εγώ όσους αγαπώ τους διαπαιδαγωγώ με αυστηρότητα. Γι' αυτό δείξε ζήλο και μετανόησε. Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3:19-20 ) Αδελφέ μου, μην καθυστερείς το κάλεσμα του ν'απαντήσεις
ΣΩΤΗΡΑ σου να δεχτείς και στην Ευλογία του και εσύ να μπεις. Αμήν !!
" Όταν κάποιος ΑΝΗΚΕΙ στο Χριστό είναι ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. Τα παλιά πέρασαν‡ όλα έχουν γίνει καινούργια."(B.Κορινθιους 5:17)
Αυτό είναι το καταπληκτικό ΔΩΡΟ του Θεού σε καθε αμαρτωλό που τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ του δεχτεί !!
Από τον Θεό θα γεννηθεί ΞΑΝΑ, θα λάβει ενα ΚΑΙΝΟΥΓΙΟ ΠΑΡΩΝ !! ΑΜΗΝ!!

No comments:

Post a Comment