Popular Posts

Wednesday 10 June 2015

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.

Φίλε διανοείσαι πόσο πολύ σ'αγάπησε ο Θεός που για να σου σώσει έστειλε τον Γιο του τον μονογενή να σταυρωθεί για να πάρει πάνω του τις δικές σου/μας αμαρτίες.(Ιωαννης 3;16,Α,Πετρου 2;24) Ενω εμεις ήμασταν ακόμα ΗΘΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ { μακριά απο την χαρη του, απειθείς, νεκροί εξαιτίας των παραπτωμάτων μας.Εφεσιους 2;1-4)} o Χριστος πέθανε τον καθορισμένο καιρό για μας τους ασεβείς ! ( Ρωμαιους 5:6,8). Oτι ο άναρχος Θεός ο Λόγος, άφησε την ουράνια δόξα του ΚΕΝΩΣΕ τον εαυτό το... και πήρε ανθρώπινη μορφή για να πληρώσει στον σταυρό τα λύτρα της δικής μας αμαρτίας (Ιωαν 1;1-2,Φιλιππησιους 2:5-8,A.Tιμοθεου 2:6) για να μας φερει κοντά στον ΘΕΟ !!(Α.Πετρου 2;24)
"Ω Θεέ μου η Αγάπη σου ειναι καταπληκτική, να στείλεις τον Γιο σου τον μονογενή για να πληρώσει την τιμωρία της δικής μου αμαρτίας;"
Ο Πατέρας που πονά και τον Γιο του αγάπα επιθυμεί ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και στην αιώνια Ζωή να μπεις.(Ιωαννης 1:12-13)
Φίλοι, ο Κύριος ειναι πονόψυχος και θέλει ολοι την αλήθεια να ασπασθούν -και στην αιώνια ζωη να μπουν.(Α.Τιμοθεου 2;3) οτι ο Θεός μας ΕΔΩΣΕ Ζωή αιώνια και η ΠΗΓΗ της Ζωής αυτής ειναι ο Γιος του ο Χριστός. Όποιος εχει τον Χριστό, εχει τη ζωη.Όποιος δεν εχει τον Χριστό την Ζωή δεν την έχει ! (Α.Ιωαννου 5;9)
Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων..Αν κανεις προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως εισοδο , θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαινει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκη» (Ιωαννης 10:9)
«Εγώ είμαι η οδός, και η Αλήθεια και η Ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μονάχα αν περάσει από μένα!»(Ιωαν 14:6)
«Εγώ είμαι το Ψωμί της Ζωης.Όποιος ΕΡΘΕΙ σε ΜΕΝΑ , ποτε δεν θα πεινάσει, και οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε ΜΕΝΑ , δεν θα διψάσει ποτε»(ιωαννης 6:35)
«Ο καθενας που προσβλέπει (πιστεύει και Ελπίζει) στον Γιο και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ , να εχει Ζωη Αιωνια.Κι αυτον θα τον αναστήσω την έσχατη ήμερα.(Ιωάννης 6:40)
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέγει η γραφή , ποτάμια ζωντανού νερού θα Ξεχυθούν απο εκείνον που Πιστεύει ΣΕ ΜΕΝΑ» (Ιωαννης7:37)

No comments:

Post a Comment