Popular Posts

Tuesday 16 June 2015

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Η ΔΡΟΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ

 Η αγάπη του Χριστού
είναι υπερβολική
Τίποτε δεν την μειώνει
καμία της Ζωής πληγή
είναι η ίδια κάθε μέρα

μια αστείρευτη Πηγή να δροσίσει τον καθένα που σ' Αυτόν τρέξει για να πιει.

Φίλε όταν πεινάς σε ποιον θα πας; Όταν διψάς και η καρδιά σου αγωνιά σε ποιον θα τρέξεις βοήθεια και δροσιά να βρεις;  Όταν πονάς και κανείς δεν μπορεί τον πόνο σου ν'απαλύνει σε ποιον θα πας ;
Στην παραζάλη, στις φουρτούνες της ζωής, στα χτυπήματα που ασταμάτητα την πόρτα μας κτυπούν ο Χριστός είναι ο βράχος που πάνω του αν γαντζωθείς, θα στερεωθείς και νικητής θα βγεις.Όποιος έχει τον Χριστό έχει την Ζωή. Όποιος δεν εχει τον Χριστό την Ζωή δεν την έχει. Αυτή είναι η μαρτυρία που ο Θεός μας έδωσε ο Θεός για τον Γιο του.(Α.Ιωαννου 5:10-11)
Η όασης με τα δροσερά νερά που δροσίζουν την ψυχή είναι ο Χριστός :
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέγει η γραφη, ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 7:37-39) και η Πηγή της Αιωνίου Ζωής και το Φως που διώχνει το σκοτάδι πάλι είναι ο Χριστός (Ιωαν 1;4) ο Χριστός φίλε μου και κανείς άλλος ΑΝΑΠΑΥΣΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ χαρίζει σε κάθε κουρασμένο και βαριά φορτωμένο αμαρτωλό που προσφύγει σ' Αυτόν « Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωαννης 10:9)
Στον Χριστό έτρεξα το 1987 όταν δυνατά κτυπήματα ζωής ταρακούνησαν την οικογένεια μου, όταν η μεγάλη μου κόρη Χριστίνα τότε μόλις δεκατεσσάρων χρονών βρέθηκε με σχιζοφρένεια κι' εγώ με αρτηριακή στένωση.
  
Φίλε μου, *ποτάμια* ζωντανού νερού, θα δροσίσουν την καρδιά σου όπως δρόσισαν την δική μου το 1988 τότε που μ' όλη μου την καρδιά τον Χριστό εμπιστεύτηκα. Μην διστάζεις, τρέξε στον Χριστό, άνοιξε του την καρδιά σου, καλωσόρισε τον και στην Ευλογία του κι εσυ θα μπεις και την Ανάπαυση και δροσιά ψυχής θα βρεις. ΑΜΗΝ!
«Όποιος διψάει ας έρθει,όποιος θέλει ας ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑ το νερό της Ζωής»(Αποκαλ 22:17) «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ» (Ματθαίος 11:28) είναι η αξιόπιστη υπόσχεσης του σήμερα σ' εσένα. Έμπιστεψου τον είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ !!!

« Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων.Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment