Popular Posts

Tuesday 2 June 2015

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ

Ο ΘΕΟΣ μας ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΝΑ τον ΑΠΟΖΗΤΟΥΜΕ .....,αφού μάλιστα δεν είναι μακριά από τον καθένα μας, Γιατί στην ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΖΟΥΜΕ και ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ και ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.(Πραξεις 4;26-28)
Αυτό οτι στην Παρουσία του Θεού ζούμε που μπροστά του τα ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ και μια μέρα δώσουμε λογο ( Εβραίους 4:12-13) δεν το συλλαμβάνουμε.
Δεν συλλαμβάνουμε οτι καμία μας πράξη, ούτε κακιά σκέψη, η πονηρή ματιά, η κρυφό κακό συναίσθημα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κρύψουμε από τον Θεο και Χριστό. Δεν συλλαμβάνουμε οτι ο Κύριος διακρίνει τις σκέψεις και τους διαλογισμούς καλούς η κακούς της καρδιάς κάθε ανθρώπου, και των επτά δισεκατομμυρίων Ψυχών πάνω στην γη, και οτι τίποτε δεν μπορούμε να κάνουμε για να κερδίσουμε την Σωτηρία παρα με μετάνοια και συντριβή στον Χριστό να γυρίσουμε ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ, (Ιωάννης 1:12-13 3:16,Α.Πέτρου 2:24) στην Αιώνια Ζωή να μπούμε.
<< Πού να πάω μακριά από το Πνεύμα σου;
και μακριά απ' την παρουσία σου πού να φύγω;
Αν ανεβώ στους ουρανούς,εσύ είσ' εκεί‡
αν στρώσω το κρεβάτι μου στον άδη,εκεί είσαι πάλι.
Αν τα φτερά μου απλώσω και πετάξω εκεί που ο ήλιος ξεμυτά
ή εκεί που χάνεται στης θάλασσας την άκρη,
κι εκεί το χέρι σου θα με καθοδηγεί
κι η ευνοϊκή σου δύναμη θα με κρατάει.
Κι αν πω: «Ας με σκεπάσει το σκοτάδι,
κι ας γίνει νύχτα γύρω μου το φως»,
και το σκοτάδι ακόμα για σένανε δε θα 'ναι σκοτεινό
κι η νύχτα σαν τη μέρα θα φωτίζει
-σκοτάδι ή φως για σένα είναι παρόμοια.>> Ψαλμός Δαβίδ 139:7-12)

Ο Δαβίδ μας λεει οτι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ απο τον ΚΥΡΙO, αυτο πρέπει να το καταλάβουμε, να το χωνέψουμε, και στον Χριστό να ΤΡΕΞΟΥΜΕ συγχώρεση να του ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, χωρίς δισταγμό την καρδια μας διάπλατα να του ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ, για να μην χαθούμε αλλά στην Βασιλεία την Ουρανία να μπούμε !!
<<Δεν υπάρχει δημιούργημα στον κόσμο που να μπορεί να κρυφτεί απ' το Θεό‡ όλα είναι γυμνά και φανερά μπροστά στα μάτια του‡ σ' αυτόν θα δώσουμε λόγο>>.(Εβραίους 4:13)

No comments:

Post a Comment