Popular Posts

Friday 19 June 2015

AN TON ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Φίλε μου, μακάριος εισαι αν  ο Χριστός είναι Κύριος και Σωτήρας σου, γιατί ποτε ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραίους 13;5)  και μετά θάνατο μαζί του στο *σπίτι* του Πατρός στον παράδεισο θα βρεθείς (Ιωαν 14;3) και μαζί του θα συμβασιλεψεις !!!! ( Β.Τιμόθεου 2;12)
 Και ασχέτως πόσο σο απίστευτο αυτο ακούγεται, αυτό όμως  βεβαιώνει ο Απόστολος Παύλος τους  πιστούς οτι  «Αν πεθάναμε μαζί με τον Χριστό, μαζί του επίσης  θα ζήσουμε.  Ότι, Αν υπομένουμε, μαζί του και θα βασιλέψουμε..Αν τον αρνηθούμε, <  προσωπικό Σωτήρα μας να τον δεχτούμε>  κι εκείνος θα μας αρνηθεί.»(Β.Τιμόθεου 2;11-12)
Αδελφια μου,  «Εκείνα που μάτι δεν τα είδε κι ούτε τ' άκουσε αυτί κι ούτε που τα 'βαλε ο λογισμός του ανθρώπου, όσα ετοίμασε ο Θεός για κείνους που τον αγαπούν (Α.Κορινθιους  2:9)  που τον Γιο του τιμούν και τον Ακολουθούν. Αμην.

Και εύχομαι και σ'εσενα  αδελφέ μου το Καλεσμα του Χριστού να  το απαντήσεις «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!»(Αποκάλυψη 3;20)Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσύ να μπεις.
 "Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της Ζωής μου μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που αν εκφράζει την καρδιά σου ο Κύριος θα την απαντήσει και με τ'αγιο Πνεύμα του θα σε βαπτίσει.
Θα σου δώσει μια καινούργια ΠΝΕΥΜΑΤΚΗ ΦΥΣΗ, της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ποτε δεν θα χαθείς και μαζι του μετα θανατο στην ενδοξη Παρουσια του θα βρεθεις !!!    

No comments:

Post a Comment