Popular Posts

Tuesday 6 May 2014

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΡΑΠΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ

Φίλοι, αν είμαστε ειλικρινής θα παραδεχτούμε οτι το περιβάλλον μας, η Θρησκεία μας, οι συγγενείς και φίλοι μας συνέβαλαν στο να κατασταλαξουμε σ' εσφαλμένες εκτιμήσεις που ασπαστήκαμε και που δυστυχώς αρκετοί απο μας θα προτιμούσαν να πεθάνουν απο ηλεκτροπληξία παρά την Αλήθεια να ασπασθούν.

Μερικοί ακόμα πιστεύουν στην επιστροφή του Μαρμαρωμένου βασιλιά, και την "Ένδοξο" περίοδο που η Κωνσταντινούπολης θα είναι πάλι δίκη μας, άλλοι χωρίς ποτέ τους να έχουν διαβάσει τον λόγο του Θεού για την ΧΑΡΗ, το Έλεος του και την δύναμη του Ιησού Χριστού να ΣΩΖΕΙ στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ καθε αμαρτωλό που μέσω ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ στον ΘΕΟ,(Εβραίους 7:25) φωνάζουν οτι η Εκκλησία τους ειναι η μόνη γνήσια Εκκλησία, αγνοώντας οτι μέσα απο τους Αιώνες εχει παραποιήσει και παραμορφώσει τον ΣΩΤΗΡΙΟ λόγο του Θεού, και γι'αυτό τόσο δυσκολόβρετη είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ στην πατρίδα μας.
Φίλοι μου ασχέτως το πιστεύω μας που απο παιδάκια αποκτήσαμε, ο Χριστός τονίζει σ'όλους τους περήφανους που νομίζουν οτι Εκκλησία τους θα τους σώσει « Αν μείνετε σταθεροί στον λόγο μου, θα ειστε πραγματικά μαθητές μου, και ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ θα σας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ» (Ιωάννης 8:31-32). Μονο η Αλήθεια του Ευαγγελίου ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τον άνθρωπο, ο φανατισμός, τα συνθήματα , η λασπολογία, και η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ, στον Παράδεισο κανέναν δεν οδηγούν !!!
Φίλε μου, σου εύχομαι να προτιμήσεις και απο ΑΡΑΠΗ, την ΑΛΗΘΕΙΑ ν' ακούσεις και ιδίως την ΑΛΗΘΕΙΑ του Ευαγγελίου, και να την δεχτείς <γιατί υπάρχουν καταπληκτικοί ΓΝΗΣΙΟΙ Αραπάδες Χριστιανοί> παρά από Θρησκευτική Υπεροψία παραμείνεις στο ΨΕΜΑ και για πάντα να χαθείς !

Η ΑΛΗΘΕΙΑ φίλοι μου είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ, οτι ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να σε ΣΩΣΕΙ, παρα μόνο ο Παντοδύναμος Πανταχού Παρών Θεός ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ( Ιωάννης 14;6) που είναι το ΦΩΣ που φωτίζει στο σκοτάδι, ο ΜΟΝΟΣ που ΣΩΖΕΙ, και που καλεί κάθε αμαρτωλό τον τον ιδιο να εμπιστευτεί, ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ και στην Αιώνια ζωή να μπει. (Ιωάννης 1;12-13).

Εγώ Είμαι ο ΔΡΟΜΟΣ, και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ. Κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα πάρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ (Ιωάννης 14:6) είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ, και αν την δεχτείς και τον Χριστό Σωτήρα σου δεχτείς, στον Παράδεισο και εσυ θα μπεις !

No comments:

Post a Comment