Popular Posts

Monday 12 May 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ !!!

Κύριε μου σου Χαρίζω
την δική μου την καρδιά,
και σε καλωσορίζω
Σωτήρα μου και βασιλιά
.

Αυτή περίπου ήταν η έννοια της προσευχής μου αρχές του 1988 όπως οδηγούσα και πήγαινα στην δουλεία μου. Απο το Ιούλιο του 84 όταν αφήσαμε την Ελλάδα και πήγαμε στον Καναδά να εργαστώ στην επιχείρηση του Ολλανδου πεθερού μου όλα είχαν παει ανάποδα.
Απο την αρχη αντιμετωπίσαμε μεγάλο κλιμα δυσπιστίας εκ μέρους του. Σχεδόν αμέσως η μεγαλη μου κορη η Χριστίνα άρχισε να κλίνεται στον εαυτό της και να παραπονιέται οτι τα παιδιά στο σχολείo την πείραζαν, δεν την έκαναν παρεα και συνεχώς την υποτιμούσαν.
Επαγγελματικώς η αντιπροσωπεία που ημουν υπεύθυνος δεν πήγαινε καθολου καλα, ενω ολες οι άλλες θριάμβευσαν, πριν ακόμα κλείσουμε δυο χρόνια στον Καναδά, ήμουν άνεργος, ο πεθερός μου μ'είχε πετάξει απο την δυναμική βιομηχανία του, και επι πλέον ειχα στένωση Αρτηρίας της καρδιάς, και υπήρχε κίνδυνος ν'αναχωρήσω για τα κυπαρισσάκια.
Χαρη στα φουρτουνιασμένα καταθλιπτικά πρώτα τρια χρόνια, δόξα τον Κύριο εγω που κατα βάθος ποτε δεν είχα επιζητήσει τον Κύριο, σήκωσα τα χέρια τότε και του ζήτησα, αν υπάρχει να με βοηθήσει.
Τότε εκεινη την εποχή που χαρίζανε στα σχολεία και μια μικρή καινή διαθήκη, άρχισα να την διαβάζω και να μιλάει στην καρδια μου και διαπίστωσα για πρώτη μου φορα, οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας αγαπα υπερβολικά, και τα λογια του μεσα απο το Ευαγγέλιο μου μιλούσαν στην Καρδιά.
Τα λογια του ΧΡΙΣΤΟΥ απ'το Ευαγγέλιο ηταν καθημερινό βάλσαμο της καρδιας μου, και μου έδιναν ελπιδα και χαρά, και οταν το 87 η Χριστίνα μου τότε στα 13 της βρέθηκε με σχιζοφρένια, ο Κύριος μου είχε ήδη δώσει την γεύση της απέραντης Αγάπης του και δύναμης του, και αρχές του 88 μ'ολη μου την καρδια για μια ακόμα φορά την ΑΝΟΙΞΑ και του ΖΗΤΗΣΑ να ΕΡΘΕΙ και να πάρει το τιμόνι της ζωης μου, και του είπα οτι ειμαι δικός του, οτι εκείνος οδηγεί και εγω ακολουθώ.

Ο Κύριος στάθηκε στο πλευρό μας, της οικογένειας μας ολα αυτά τα χρόνια. Συμφωνα με τις γραφές κι'αυτο είναι που πιστεύω ο ίδιος ΔΙΑΛΕΞΕ κάθε ενα που γνώρισε εκ των πρότερων οτι θα άνοιγε την καρδιά του στον Χριστό πριν την δημιουργία του Κόσμου « Ευλογητός ο Θεός και Πατέρας του Κυρίου μας Ιησου Χριστού, που μας Ευλόγησε δια του Χριστού, με καθε Ευλογία πνευματική στα επουράνια, καθως ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Γι'Αυτόν ΠΡΙΝ την ΔΙΜΙΟΥΓΙΑ του Κόσμου»(Εφεσιους 1:3)
Φίλοι μου, ο Κύριος ΘEΛΕI ΟΛΟΙ ΝΑ αποκτήσουν πλήρη γνώση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ κα ΣΩΘΟΥΝ.(Α.Τιμοθεου 2:3-4) τον ΧΡΙΣΤΟ να ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟYΜE και στην ΑΙΏΝΙΑ ΖΩΗ να ΜΠΟΥΜΕ, και η είσοδος μας στην Βασιλεία του εξαρτάται απο την απάντηση της καρδιάς μας στο κάλεσμα του. (Ματθαίος 11;28, Αποκάλυψη 3;20)

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ
!!!

Η Ζωή, πάντα κυλά μέσα από τα κτυπήματα, ο Χριστός όμως τώρα παρόλα τα κτυπήματα της Ζωής σου προσφέρει ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ΙΑΤΡΕΙΑ απο τα τραύματα της καρδιάς σου και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, εσύ τι θα κάνεις ;
Απο την απάντηση της καρδιάς σου το ΑΙΩΝΙΟ μέλλον σου, αλλά και το αύριο σου θα εξαρτηθεί. Εύχομαι στον ΧΡΙΣΤΟ να ΧΑΡΙΣΕΙΣ την Καρδιά σου και να τον Καλωσορίσεις ΣΩΤΗΡΑ σου και βασιλεα σου. Αμήν

No comments:

Post a Comment