Popular Posts

Saturday 17 May 2014

Η ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΔΗΓΕΙ

Η Ελλάδα μας επιθυμεί να βρεθεί ΣΩΑ και ΑΣΦΑΛΗΣ αλλά η επιθυμία της αυτή δεν θα εκπληρωθεί για την κακή της επιλογή.
"Σώσε μας Κύριε απο την συνέπεια της κακής μας εκλογής. Σώσε μας Κύριε από την επικείμενη καταστροφή που θα οφείλεται στην κακή μας επιλογή."
Το 1940 η Ιταλία και η Ιαπωνία έκαναν την ΚΑΚΗ ΕΚΛΟΓΗ και συμμάχησαν με τον αίτιο και τον φορέα της καταστροφής, αλλά τον Οκτώβριο του ίδιου έτους η Ελλάδα μας έκανε την ΚΑΛΗ ΕΚΛΟΓΗ και είπε ΟΧΙ στον φορέα της Παγκοσμίου Καταστροφής !!!
Αυτή την φόρα όμως πολυ φοβάμαι οτι θα κάνει την κακή επιλογή, θα σταθεί στο πλευρό του Φορεα της καταστροφής και γι' αυτό δεν θα είναι ούτε ΣΩΑ ουτε ΑΣΦΑΛΗΣ, αλλά θα φθάσει στα πρόθυρα της καταστροφής,επειδη θα συμμαχήσει με τον Φορέα και ΑΙΤΙΟ της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !

" Συγχώρησε μας Κύριε για την κακή μας επιλογή, και μέσα απο το μέγα έλεος σου και Σώσε μας από την επικείμενη καταστροφή."
H Ελλάδα μας θα επιβιώσει χάρη στο Έλεος και Χάρη του Κυρίου Ιησού Χριστού, που απο την καταστροφή θα την γλυτώσει. 
Φίλοι, όποιος τον Χριστό ασπαστεί και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί σ' ασφάλεια θα ζει μέσα απο την επικείμενη καταστροφή, και γι'αυτό εύχομαι στον κάθε αδελφό/η μου τον Χριστο Σωτήρα του να τον δεχτεί και στην ευλογία του Πατρός, του Χριστού και του Αγιου Πνεύματος να μπει. Αμήν!

No comments:

Post a Comment