Popular Posts

Tuesday 27 May 2014

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!

Αν ήταν ο Θεός βροχή Και η καρδιά μου η ξεραμένη γη, Θα μπορούσε η βροχή να δροσίσει την ξεραμένη γη; 
Και βέβαια θα μπορούσε η βροχή να δροσίσει την Ξεραμένη γη.
 Ποσό λοιπόν παραπάνω θα δροσίσει ο Κύριος καθε ξεραμένη κουρασμένη καρδία που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ ; Φίλοι μου, παράφορα αγαπήσαμε την αλλαγή, αλλά κάθε αλλαγή δεν βγαίνει πάντα για το καλό μας εκτός και αν είναι η ΑΦΘΑΡΤΗ ευλογημένη αλλαγή που είναι το ΔΩΡΟ του ΚΥΡΙΟΥ που σ' αλλάζει από μέσα  και σου χαρίζει ένα καινούργιο παρών που λέγεται ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Αυτή την καταπληκτική αλλαγή που είναι ΔΩΡΟ του ΚΥΡΙΟΥ έλαβα αρχές του 1988 μετά από τρία χρόνια γεμάτα πόνο και χτυπήματα Ζωης. Την  αλλαγή που δεν είναι Οριζόντια μετάθεση από Ορθόδοξο σε Ευαγγελικό, η Πεντηκοστιανο η του Λουθήρου αλλά προέρχεται απο την ΕΠΙΦΥΤΗΣΗ του ΑΓΙΟΥ Πνεύματος και που από πνευματικά ΝΕΚΡΟ, Χριστιανό μόνο  της Ταυτότητας και της Παράδοσης, σε μεταμορφώνει σε  ΖΩΝΤΑΝΟ γεμάτο Άγιο Πνεύμα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ !!! 

Αλλαγή ΟΧΙ από άνθρωπο ούτε μέσω ανθρώπου άλλα από τον ΘΕΟ!!!(Ιωάννης 1:12-13)
Και αυτή την άφθαρτη ευλογημένη και ένδοξη αλλαγή που ο Χριστός χαρίζει σε κάθε ταλαιπωρημένο και βαριά φορτωμένο αμαρτωλό ο Χριστός θα χαρίσει και σ΄ εσένα και στον κάθε κουρασμένο αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και του ανοίξει την καρδιά του και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί !!!(Αποκάλυψη 3:20,Ιωάννης 1;12)
Φίλε μου ζήτησε από τον Κύριο να σου ΧΑΡΙΣΕΙ την ευλογημένη Αλλαγή, με το Άγιο Πνεύμα του να σε Σφραγίσει /βαπτίσει και ν' αρχίσεις  να ζεις το ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ  ευλογημένο ΠΑΡΩΝ, που είναι για κάθε πιστό του Παιδί και που ΔΕΝ έχει ΤΕΛΟΣ γιατί μέσα σου ο  Πατήρ και ο Χριστός θα κατοικούν !!(Ιωάννης 14:23) και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ'  ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ! (Εβραίους 13;5)
 "Κύριε Ιησού Χριστέ ΧΑΡΙΣΕ μου την Ευλογημένη ΠΑΡΟΥΣΙΑ σου στη Ζωή μου.Σου ζητώ συγνώμη που την Χάρη κι' Αγάπη σου χρόνια αγνοούσα. Σε παρακαλώ απ' όλες τις αμαρτίες μου να με συγχωρέσεις και να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζί μου ολες τις ήμερες τις Ζωής μου." Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζί του ΖΩΗ  θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ. Αμην !!

No comments:

Post a Comment