Popular Posts

Friday 23 May 2014

ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Φίλοι, χθες είπαμε ότι από τον Επουράνιο μας Πατέρα και Σωτήρα Κύριο Ιησού Χριστό προέρχεται η Σωτηρία και την λαμβάνει μόνο όποιος τον Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί!!!(Ιωάννης 1;12-13) κι' ΟΧΙ ο καθένας που του λέει Κύριε Κύριε αλλά αρνείται να απαντήσει το Κάλεσμα  Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου. Αν ακούσεις την φωνή μου, κι'ανοίξεις την πόρτα, θα μπω μέσα Εγώ και θα δειπνήσουμε μαζί (Αποκάλυψη 3:20) 

"Κύριε Ιησού Χριστέ είμαι έτοιμος και πρόθυμος να κάνω οτι κι'αν μου ζητήσεις", είναι η απάντησης του καθενός που έχει αντιληφθεί οτι αξιόπιστος και Ελεήμων είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ και δεν διστάζει να του δοθεί κι'όλες τις ήμερες της Ζωής του να τον ακολουθεί!
"Κύριε Ιησού Χριστέ αν σήμερα την καρδιά μου κλείσω, για πάντα μακριά σου θα βρεθώ" είναι η ειλικρινής ομολογία της ελεγμένης απ' το Αγιο Πνεύμα καρδιάς του αμαρτωλού που αρνείται τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί ! 
   
Πολύτιμε φίλε μου, Ευλογημένη ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ είναι αν μετά που αρνήθηκες τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, ανοίξεις την ΚΑΡΔΙΑ σου και το κάλεσμα του Απαντήσεις και το  δώρο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του,  και εσυ δεχτείς.(Εφεσιους 2;8-9). Αμην !! 
Γιατί, ο Χριστός παρόλο που ΗΡΘΕ για όλους. ΜΟΝΟ Σ' ΟΣΟΥΣ τον  ΔΕΧΤΗΚΑΝ  ΕΔΩΣΕ το Προνόμιο να ΓΊΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, να ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ, ΟΧΙ από σαρκική μείξη.... άλλα από ΤΟΝ ΘΕΟ ! (Ιωάννης 1:12-13) 
Αδελφέ/η σου εύχομαι την ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ, στον Χριστό χωρίς δισταγμό να δοθείς ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή κι' εσύ μα μπεις !!

No comments:

Post a Comment