Popular Posts

Friday 2 May 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ

Φίλοι το Ευαγγέλιο τονίζει οτι το γεγονός μέσω του όποιου φανερώθηκε η ΑΓΑΠΗ του Θεού σε μας  είναι οτι τον Γιο του τον μονογενή εχει στείλει στον κόσμο ωστε ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΑΡΗ Σ' ΑΥΤΟΝ!(Α.Ιωάννου 4;9)
Χάρη στην καταπληκτική αγάπη του Χριστού Σωτηρία και Αιώνια ζωη να χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό που  ειλικρινά τον Ζητά (Ιερεμίας 29:13,Ρωμαίους 10;13) ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ την ΣΩΤΗΡΙΑ μας και ΟΧΙ χάρη στις δικες μας επιτυχημένες προσπάθειες και "σωστές" προσευχές.
Διότι ΠΡΟΣ ΕΥΧΗ είναι απλώς η ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΟΜΙΛΙΑ μας  με τον Θεό, με τον Κύριο μας Ιησού Χριστό που μας αγαπά και που θα οδηγήσει τον καθένα που ειλικρινά  τον ΑΝΑΖΗΤΑ στην Αγκαλιά του, γιατί ο ΗΡΘΕ για να ANAZHTHΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ.(Λουκάς 19;10)  

Φίλοι με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ τον ΧΡΙΣΤΟ, και ΟΧΙ με τυποποιημένες προσευχές εκτός και αν συνειδητά εκφράζουν την καρδιά του αμαρτωλού που επιθυμεί στην Ευλογία του Πατρός και του Χριστού να μπει !!!
Ο Χριστός στην Σωτηρία του θα οδηγήσει κάθε αμαρτωλό Χριστιανό στην ταυτότητα η Εθνικό, που επιθυμεί να τον γνωρίσει και δεν έχει ανάγκη την μεσολάβηση κάποιου Ιερέα, ούτε ανάγκη να βάλει πάνω του κάποιο πετραχήλι.

Το κλείσιμο της καρδιάς μας προς τον Χριστό είναι αυτό που αποκλείει τον αμαρτωλό από του Χριστού το Καταπληκτικό ΔΩΡΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ !!!

Ο Κύριος δίνει δροσιά Ψυχής και ΑΙΩΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί!!(Ιωαννης 1;12-13,3;16,5:24,Αποκάλυψη 3;20)
Και εσένα φίλε/η μου με  ιμάτια ΣΩΤΗΡΙΑΣ θα σε ντύσει αν του Ανοίξεις της καρδιά σου και με δικά σου λόγια προσευχηθείς και του πεις"Κύριε επιθυμώ στην ευλογία σου να μπω, μαζι σου όλες τις ημέρες της Ζωής μου να Ζω. Σου ζητώ συγνώμη που ως σήμερα μακριά σου ζούσα και το θέλημα σου αγνοούσα. ΑΣ ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ΖΩΗ μου. Είμαι δικός/ια σου.". Αμήν !

No comments:

Post a Comment