Popular Posts

Wednesday 28 May 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΛΗΓΗ

Φίλοι, χθες είπαμε οτι η αλλαγή που μας δροσίζει και Αιώνια Ζωή μας δίνει είναι το άνοιγμα της καρδιάς μας στον Σωτήρα Χριστό.(Αποκάλυψη 3:20) Αυτο ακριβώς έκαναν οι Απόστολοι κι'ολοι όσοι έτρεξαν να ξαποστάσουν και να βρουν ανάπαυση και Ιατρεία σ' Αυτόν και δεν απογοητεύτηκαν, αλλά στην Ευλογία του μπήκαν και θεραπείες πολλές δέχτηκαν.

Κανέναν ο Χριστός απ' όλους όσους έτρεξαν σ' αυτόν δεν άφησε Αθεράπευτο, αλλά σ'όλους έδωσε Ψυχική ξεκούραση (Ματθαίος 11:28) και γιατρεψε και αναζωογόνησε την πονεμένη και κουρασμένη καρδιά τους.
Γυναίκα καταλαβαίνεις την διάφορα μεταξύ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και ΘΑΥΜΑΤΟΣ ;Θεραπεία είναι του Θεού η Ευλογία, και μεταξύ της Θεραπείας του Θεού και του Θαύματος είναι η παρουσία του Θεού !                                                                                                                                         Θεραπεία είναι του Θεού η ΕΥΛΟΓΙΑ, και ΘΑΥΜΑ είναι του Θεού η ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!
Και ο Κύριος μέχρι σήμερα και Θαύματα κάνει, και ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ τις καρδιακές πληγές κάθε κουρασμένου και βαριά φορτωμένου αμαρτωλού που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί ! (Ματθαίος 11:28) Την Θεραπεία της καρδιάς όμως δεν θα την δεχτεί αυτός/η που ΑΡΝΕΙΤΑΙ στο Σώμα του ΧΡΙΣΤΟΥ συνειδητά να ενταχθεί, δηλαδή αυτός που αρνείται με Πίστη ν' ανοίξει την καρδιά του στον Χριστό και Σωτήρα του να τον δεχτεί.
Δεν θα σ' έχω να μετέχεις των ευλογιών μου, χωρίς να είσαι μέλος του Σώματος μου, λέει ο Κύριος. Το τραπέζι Ευλογιών που έστρωσα είναι για τα πίστα μου Παιδια, και ΟΧΙ για εκείνους που με κρατούν σε απόσταση και Αρνούνται ΣΩΤΗΡΑ τους να με δεχτούν, λέει ο Κύριος.


Φίλε μου, είναι ουτοπία να πιστεύεις οτι θα μετέχεις, και θα είσαι ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ των ΕΥΛΟΓΙΩΝ του ΚΥΡΙΟΥ < οτι θα *τρως* στο Τραπέζι ΕΥΛΟΓΙΩΝ και ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ του>  αν  αρνείσαι να του ανοίξεις την καρδιά σου και συνειδητά να ενταχθείς στο Σώμα του !!!
Αδελφέ μου, η Αγάπη του Χριστού ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ καθε καρδιακή πληγή, σου εύχομαι να έρθεις στον Χριστό, συνειδητά ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου να γίνεις μέλος του ΣΩΜΑΤΟΣ του, κι'όλες τις πληγές τις καρδιάς σου θα τις ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ, και ΘΑΥΜΑΤΑ θα δεις και στην Αιώνια Ζωή θα μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment