Popular Posts

Monday 26 May 2014

“ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ”

Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό !!!
"Κύριε Ιησού Χριστέ εσυ που μας είπες « ΖΗΤΑΤΕ και θα σας ΔΟΘΕΙ. Γυρεύετε και θα βρείτε. ΧΤΥΠΑΤΕ και θα σας ΑΝΟΙΧΤΕΙ» ευλόγησε και χάρισε αιώνια μαζί σου Ζωή σε καθε αμαρτωλό που απο σένα ζητήσει το ΔΙΚΟ σου θέλημα να γίνει στην ΖΩΗ του.
Γιατί αυτή ακριβώς Κύριε ειναι η προσευχή αυταπάρνησης που κοιτάς να βρεις αν έχουν εκείνοι που την χάρη και το Έλεος σου ζητούν, και Αιώνια Ζωή χαρίζεις σ'όσους μ' αυταπάρνηση το ΘΕΛΗΜΑ σου στην Ζωή τους να γίνει ΖΗΤΟΥΝ !!"

Η αυταπάρνησης φίλοι μου είναι το κατώφλι της Σωτηρίας, και όποιος και όποια το Εγώ του παραμερίζει και απο τον Κύριο ζήτα το δικο του θέλημα στη Ζωή του να γίνει, αυτός η αυτή απο τον Κύριο θα ευλογηθεί και στην Αιώνια Ζωή θα μπει !
Ποτε ο Κύριος δεν θα αφήσει αναπάντητη την Προσευχή του αμαρτωλού/ης που το Εγώ του παραμερίσει και με ειλικρίνεια του ζητήσει το ΘΕΛΗΜΑ του να γίνει στη Ζωή του/ης.
Αυτόν η αυτή με ενδύματα ΣΩΤΗΡΙΑΣ θα τον ντύσει και σε βοσκοτόπια χλοερά και πηγές δροσερές θα τον οδηγήσει (Ιωάννης 4:13-14,10:9,10:27-28) και ΠΟΤΕ δεν θα τον αφήσει ουτε θα τον εγκαταλείψει. (Εβραιους 13:5) αλλά μαζι του θα μείνει ολες τις ήμερες της Ζωής του (Ιωαννης 14:23) και στην βασιλεία του θα τον δεχτεί ! (Ιωαννης14:3)

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ" Είναι η προσευχή που αν πραγματικά την εννοείς και είσαι διατεθειμένος τον Κύριο να ακολουθήσεις, από τον Κύριο θα σωθείς και στην ΑΙΩΝΙΑ Ζωή και εσύ θα μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment