Popular Posts

Saturday 3 May 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΒΑΘΙΑ ΠΛΗΓΗ.

Φίλε  μου σε ποιον  θα τρέξεις γιατριά  για να βρεις, να γιατρέψει της Καρδιάς σου την Πληγή ;

Όσο βαθύς κι' αν είναι ο πόνος, το τραύμα της καρδιάς σου η ΑΓΑΠΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ ειναι δυναμική, εισχωρεί και στην πιο βαθιά πληγή γι' αυτό ελα στον ΑΡΧΙΑΤΡΟ τον επι γης ΘΕΟ Ιησού Χριστό που μπορεί τέλεια να γιατρέψει κάθε πληγή και να σου χαρίσει και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ! (Ιωάννης 1;12-13,Ματθαίος 11;28)

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ δεν έπαψε  να μας καλεί κοντά του να πάμε ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ να βρούμε και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να μπούμε, και μας λέει<< ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι εσεις που ΔΙΨΑΤΕ, Οπως το λέει η γραφή, ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ! >>(Ιωαννης 7:37-38)
Φίλε, Ξεκίνα σήμερα με τον Χριστό στο πλευρό σου Σωτήρα σου και Σύντροφο σου την καινούργια σου ευλογημένη αμάραντο και άφθαρτο Ζωή !!!
"Κύριε Ιησού Χριστέ μου,Μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. Έλα και ζήσε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου.Είμαι δικός/ια σου." Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα την απαντήσει και το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ σου Παρών θα σου χαρίσει !!!.

Φίλοι, Κόσμημα και πλούτος ευλογίας είναι κάθε αμαρτωλός που τον Χριστό Σωτήρα του τον δεχτεί, αυτός από το Άγιο Πνεύμα θα βαπτιστεί, θα λάβει ένα καινούργιο παρών που είναι η Άνωθεν Γέννηση,(Ιωάννης 1:12-13,3:5) και με τον Κύριο στο πλευρό στου ΣΩΤΗΡΑ του και ΣΥΝΤΡΟΦΟ του όλες τις ήμερες της Ζωής του θα τις ζει.Αμήν !!

No comments:

Post a Comment