Popular Posts

Tuesday 20 May 2014

Ποιος σε πλένει απο την αμαρτία σου, ποιος σε διορθώνει και ποιος σ’ αποκαθιστά;

Χθες, τ' απόγευμα καθώς παρκερνα τ' αμάξι μου γρατσούνισα ενα αλλο αυτοκίνητο. Στον φόβο μου επάνω για τις οικονομικές συνέπειες, αντι να αναλάβω την ευθύνη για την πράξη μου, εκανα αμέσως όπισθεν πάρκαρα κάπου αλλου, και προσευχόμουν στον Κύριο να με συγχωρέσει για την ανομία μου. Να μην μου καταλογίσει την αμαρτία μου.

Και το βράδυ η σκέψις που ο Κύριος έβαλε στην καρδιά μου ήταν η εξής "H ηθοποιία και η υποκρισία Στέλιο στην ευλογία δεν οδηγούν αλλα σ' απομακρύνουν, αν ειχες παραμείνει εκει και μιλούσες με τον ιδιόκτητη του αυτοκίνητου θα έβλεπες πόσο δυνατή ειναι η ευλογία του Κυρίου στα παιδιά του που ειναι ειλικρινή. Έκανες κουταμάρα Στέλιο, έχασες την ευκαιρία ν'αντικρίσεις πόσο δυνατή ειναι η Ευλογία σ'εκείνους που Υπακουουν."

Φιλοι, ο Κύριος μας πλένει απο καθε αμαρτία,« Αν εμεις ομολογούμε τις αμαρτίες μας ειναι ΠΙΣΤΟΣ και ΔΙΚΑΙΟΣ, ωστε να μας συγχωρήσει τις αμαρτίες μας και να μας ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ απο κάθε αδικία» (Α.Ιωαννου 1;8) αλλά αυτο δεν μου δίνει το Ελεύθερο να μην αναλάβω την ευθύνη μου, και να μην ομολογήσω την αλήθεια σ'αυτον που τον έβλαψα, και ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να μην του ΖΗΤΗΣΩ. Ηταν ατιμία εκ μέρους μου, το οτι πήγα να κρύψω την ανόμοια μου, την βλάβη που έκανα στον άλλο.
«Ανεξερεύνητα είναι τα βάθη της ανθρώπινης καρδιάς! Ειναι τοσο απατηλή και αδιόρθωτη ποιος μπορει να την γνωρίσει σε βάθος ;»(Ιερεμιας 17:9)

Ο Κύριος, με καλεί να είμαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ καθε στιγμή της ζωης, ακόμα κι'αν οι επιπτώσεις και η τιμωρία θα είναι σκληρή,(Αποκαλυψη4;19) και ταυτόχρονα με διαβεβαιώνει οτι ειναι στο πλευρό μου και αφου με διαπαιδαγωγήσει και υποφέρω για λιγο, εκείνος θα με διαπλάσει, στηρίξει, ενδυναμώσει και στεριώσει. Στον Χριστό και επουράνιο μας Πατέρα λοιπόν η δόξα και η Κυριαρχική δύναμη και τώρα και στους Αιώνες των αιώνων. Αμην !!

No comments:

Post a Comment