Popular Posts

Monday 19 May 2014

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ

Ω Κύριε Ιησού Χριστέ διαλέγω εσένα ν'ασπαστώ και στην ευλογία σου να μπω, γιατί ο καθένας που εσένα ασπαστεί και Σωτήρα του σε δεχτεί στην ΕΥΛΟΓΙΑ σου θα μπει ! (Ιωάννης 1:12-13,6:35,10:9)
Φίλοι, ο επουράνιος μας Πατέρας είπε οτι όσοι τον Χριστό τον ΑΓΑΠΟΥΝ και τον ΤΙΜΟΥΝ στην ευλογία του θα μπουν.( Ιωάννης 5:21) 
Ο Ιησούς Χριστός προειδοποιησε 
 όλους οτι κανείς δεν μπορεί στην Ευλογία του Πατρός να μπει παρα μονάχα περνώντας σπο τον ίδιο « ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ».(Ιωαννης 14;6)
"Kύριε Ιησού Χριστέ, επιθυμώ ΣΩΤΗΡΑ μου να σε δεχτώ. Μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, και σε προσκαλώ να έρθεις στην καρδιά μου, και να μείνεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου" Είναι η προσευχή που ο Κύριος θα απαντήσει και με τ' Άγιο Πνεύμα του θα βαπτίσει τον αμαρτωλό που με πίστη και με μετανιωμένη καρδιά του το ζητήσει. Αμήν!
Φίλε μην αμελήσεις στον Ιησού Χριστό να δοθείς και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός με τον Χριστό και χάρη του Χριστού και εσύ θα μπεις « Οσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ τον ΧΡΙΣΤΟ, σ΄αυτούς ο <ΘΕΟΣ> ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ!!!»(Ιωάννης 1;12-13)

No comments:

Post a Comment