Popular Posts

Saturday 24 May 2014

ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ λέει ο Κύριος στον καθένα που παραποιεί τα λόγια του

"Εγώ δεν θα περιμένω το τέλος, EΓΩ ΦΕΡΝΩ το ΤΕΛΟΣ σ' εκείνον που μηχανεύεται και παραποιεί τα λόγια μου" λέει ο Κύριος !!! 
O καθένας που επιθυμεί στην Βασιλεία του Χριστού να μπει, θα πρέπει να πάψει να παραποιεί, να νοθεύει τα λόγια του, ειδάλλως θα καταστραφεί λέγει ο Κύριος. 
Ο Κύριος λέει " Θα αναζωογονήσω κάθε κουρασμένο και εξαντλημένο πιστό μου παιδί, κράτησε οτι σου έχω δώσει, μην αποκάμεις γιατί σύντομα θα σε αναζωογονήσω".
H αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο μας καλεί Σωτήρα μας να τον δεχτούμε για να μπούμε στη Ζωή. 
"Κύριε Ιησού Χριστέ. Ελέησε με τον Αμαρτωλό. Σου ζητάω συγνώμη που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και την ΧΑΡΗ σου αγνοούσα, και σου ανοίγω την καρδία μου και σου Ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου.Είμαι δικός σου!" Είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό !

1 comment:


  1. Φίλοι μου, επειδή ίσως κάποιος τονίσει οτι ο Κύριος ειναι Κύριος Χάρης και Ελέους < που ειναι και με παθος ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ διαλαλω> και δεν απειλεί θα ήθελα να προσθέσω οτι ο Κύριος απο ΑΓΑΠΗπροειδοποιεί τον Αμαρτωλό και του ζήτα να πάψει την ΧΑΡΗ του να ΠΟΛΕΜΑ και τα ΛΟΓΙΑ του να τα ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΝΕΙ, ωστε στην ΧΑΡΗ του να μπει και να μην καταστραφεί.
    Πολλά είναι τα παραδείγματα που ο Κύριος καλεί τον αμαρτωλό να ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ;

    Μετανόησε· ειδάλλως, έρχομαι σε σένα γρήγορα, και θα πολεμήσω εναντίον τους με τη ρομφαία τού στόματός μου.(Αποκάλυψη 2:16)

    "Δες, εγώ τη βάζω σε κρεβάτι, κι αυτούς, που μαζί της μοιχεύουν, σε μεγάλη θλίψη, αν δεν μετανοήσουν από τα έργα τους. 23 Και τα παιδιά της θα τα φονεύσω με θάνατο. Και όλες οι εκκλησίες θα γνωρίσουν ότι, εγώ είμαι που ερευνώ νεφρά και καρδιές• και θα δώσω σε κάθε έναν σύμφωνα με τα έργα σας". (Αποκάλυψη 2:22-23)

    Εκείνους ομως που με πείσμα ΟΧΙ μονο απαρνιούνται την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του, αλλα επιπλέον με ΠΕΙΣΜΑ παραποιούν και ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΝΟΥΝ τα λογια της χάρης του, αυτούς αν ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΟΥΝ τους προειδοποιεί οτι ΑΥΣΤΗΡΑ θα τους ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ !!!

    ReplyDelete