Popular Posts

Wednesday 14 May 2014

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΟΙΚΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ;

Φίλοι, ολοι φιλοδοξούμε να είμαστε υγιείς, δυνατοί, ανεξάρτητοι, κι. όλοι μας αντιμετωπίζουμε τα κύματα και τις φουρτούνες της ζωής, και από ποιον έχεις εμπιστευτεί θα εξαρτηθεί αν έως το τέλος θα βγεις νικητής, η από την Ζωή θα νικηθείς.
Ο Κύριος λεει σε καθε γνήσιο πιστό του παιδί « Μην φοβάσαι , γιατι εγω σε ΛΥΤΡΩΣΑ σου, έδωσα τ 'όνομα σου. ΔΙΚΟΣ μου ΕΙΣΑΙ. Οταν περνάς απ'τα νερά , Εγω θα 'μαι ΜΑΖΙ σου. Κι'οταν περνάς ποτάμια , δεν θα καταποντίζεσαι.»(Ησαΐας 43:1-2) και σε ρωτώ φίλε μου αυτή η βεβαίωσης του Κυρίου ισχύει στην Ζωή σου ;

Είναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ σου, ο Σωτήρας σου, ο Κύριος και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ σου, η είσαι σαν την καλαμιά στον κάμπο, χωρις ελπίδα και καμια βεβαιότητα για το αύριο.
Φίλε/η μου σου εύχομαι να συνέλθεις, να μετανοήσεις, να αντιληφθείς οτι ο Χριστός εχει για σένα σχέδια Ζωής, ημέρες ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ και ΕΥΛΟΓΙΩΝ, αρκεί να πάρεις θάρρος να τρέξεις σ' Αυτον (Ματθαιος 11:28,6:35,37) που μπορεί ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ να σου δώσει, με το Αγιο Πνεύμα του να σε ΓΕΜΙΣΕΙ, και σε κάθε βήμα της Ζωής σου να σταθεί στο Πλάι σου Κύριος και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ σου.

Από το απλώς να ζεις, η να έχεις μια ευλογημένη Ζωή εξαρτάται σε ποιον ανήκεις, σε ποιον έχεις δοθεί. Αν ανήκεις στον Χριστό ακόμα κι'αν ολη η Ζωή σου αναποδογυριστεί θα βγαίνεις ΝΙΚΗΤΗΣ, Αν ομως τον Χριστό αρνείσαι να του δοθείς , απο τα κύματα της Ζωής θα καταποντιστεις, και μακριά του θα χαθείς.
Φίλε μου, απο το 1988 ανήκω στον Χριστό, απο το 89 η σύζυγος μου, και ενω από μόνος μου ειμαι αδύνατος, χάρη του είμαι πολύ δυνατός, και δεν αμφισβητώ που περπατώ κι' ούτε το τελικο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ προορισμο οταν στη αγκαλιά του θα βρεθώ !!!

No comments:

Post a Comment