Popular Posts

Sunday 11 May 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΗΤΡΑ" ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ

Φίλε, όπως παρόλο που έχεις εννέα μήνες ζωής, αντικρίζεις το Φως και μπαίνεις στην Ζωή όταν από την μήτρα της Μαμάς σου βγεις, το ίδιο ισχύει και για την Αιωνία ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΖΩΗ, θα μπεις στην ΖΩΗ μόνο μέσα από την "Μήτρα" από τον Χριστό, απο την στιγμή που θα του Ανοίξεις την ΚΑΡΔΙΑ σου και Σωτήρα σου τον δεχτείς ! 
Τότε τα ΠΝΕΥΜΑΤΚΑ σου μάτια και αυτιά θα ανοίξουν, και θα αρχίσει να ΖΕΙΣ την ευλογημένη Ζωή που ο συγγραφέας της είναι ο Χριστός !!
Αν η είσοδος σου στη Ζωή μέσα από τον πόνο της γεννήσεως είχε χαρά, απερίγραπτη θα είναι η ΧΑΡΑ σου όταν μέσω του ΧΡΙΣΤΟΥ από το Άγιο Πνεύμα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ! (Ιωάννης 3:3, 5

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ 
ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Κύριε Ιησού Χριστέ 
Δώσε μου την δύναμη 
τον λόγο σου να τον δεχτώ 
την καρδιά μου να την ανοίξω

1 comment:

  1. Αρχές του 1987, έλαβα την μεγαλύτερη ευλογια της ζωής μου, όταν απρόοπτα στα μέσα της νύχτας απο το Αγιο Πνεύμα Βαπτίστηκα και Αναγεννήθηκα !!
    Και πράγματι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μεγαλύτερη ευλογια, απο το να γνωρίζεις οτι Ο ΘΕΟΣ σ'εχει σφραγίσει με τ' ΑΓΙΟ ΠΕΥΜΑ του και ΠΟΤΕ δεν θα σ' αφήσει ούτε θα σ' εγκαταλείψει !!!
    "Κύριε Ιησού ΧΡΙΣΤΕ μου, ειμαι δικός σου, σ' ευχαριστώ, που μεσα απο την ΑΠΕΡΑΝΤΗ χαρη σου, μου χάρισες το ΑΝΕΚΤΙΜΥΤΟ ΔΩΡΟ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ .
    Σ' Αγαπώ και είμαι ΔΙΚΟΣ σου",

    ReplyDelete