Popular Posts

Thursday 7 November 2013

H ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΤΗ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

 Όλοι μας στη Ζωή τρέχουμε και γυρεύουμε κατι που θα ικανοποιήσει την Ψυχή μας, που θα μας δώσει κάποιο συναίσθημα επιτυχίας, ισορροπίας, αλλά οτι και αν κατακτήσουμε, οτι και αν κερδίσουμε τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με την επιτυχία και Ευλογία εισόδου στον Παράδεισο.(Mατθαιος 16:26)

Γιατί ακόμα και αν ήσουν ο πλουσιότερος άνθρωπος του Κόσμου, ο μεγαλύτερος εφευρέτης, κορυφαίος γιατρός, Νομπελίστας της Ειρήνης, διάσημος Πολιτικός η εξαίρετος κοινωνικός λειτουργός, ποιο θα ήταν το κέρδος σου αν κέρδιζες την εκτίμηση όλου του κόσμου, αλλα στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ δεν έμπαινες. Και πόσο θα είναι ο πόνος σου, αν εσυ που σ'ολη σου τη Ζωή σου πήγαινες στην εκκλησία, και άναβες κερί, και νήστευες εφ'όρου Ζωής, και φιλούσες και μιλούσες στους Αγίους διαπιστώσεις την εσχάτη στιγμή οτι απο τον παράδεισο έχεις αποκλειστεί γιατι αμέλησες στον Χριστό ν'ανοίξεις την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ ; (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20)

Φίλε μου, η είσοδος του Παράδεισου, η *ΠΟΡΤΑ* που στο σπίτι του Πατρός οδηγεί ειναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός « ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ»(Ιωάννης 10:9) και κανείς άλλος. « ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωαννης 14:6)
Πολύτιμη ψυχή, κανείς δεν μπορεί στο σπίτι του Πατρός να μπει εκτός και αν τον Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ του έχει ΔΕΧΤΕΙ «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και δεν τον δέχτηκαν. Σ'εκείνους όμως που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ -που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ- σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Να γεννηθούν ξανα οχι απο ανθρώπινη πρωτοβουλία και ενέργεια άλλα απο τον ΘΕΟ»(Ιωάννης 1:12-13)

Φίλε, αν εν Ζωή στον Χριστό ΔΕΝ έχεις δοθεί και Σωτήρα σου δεν τον έχεις δεχτεί η Λυχνία σου, αν η καρδία σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ το δικό του *ΛΑΔΙ*, δεν έχει την φλόγα του Αγίου Πνεύματος του, όπως οι πεντε άμυαλες παρθένες την Πόρτα του Παράδεισου και εσυ κλειστή θα την βρεις.(Ματθαίος 25:10-13)
Φίλε, όσο είναι καιρός μετανόησε, και επέστρεψε στον Χριστό. Σ' αγάπα. ΑΝΟΙΞΕ την ΚΑΡΔΙΑ σου και ζήτησε του, απ'όλες τις αμαρτίες σου να σε συγχωρέσει, και να έρθει να ζήσει μαζί σου ολες τις ήμερες της ζωης σου. Αμήν!

No comments:

Post a Comment