Popular Posts

Thursday 28 November 2013

H ΠΙΣΤΗΣ ΣΟΥ EINAI ETOIMOΡΡOΠH KAI ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

Φίλοι, ο Απόστολος Παύλος μας βεβαιώνει οτι το Ευαγγέλιο είναι η δύναμης του θεού προς ΣΩΤΗΡΙΑ στον καθένα που ΠΙΣΤΕΥΕΙ (Ρωμαίους 1:16) και ΟΧΙ σε παραμύθια  απο γριουλες και ιστορίες και διδασκαλίες *Αγίων* που όμως είναι αντίθετες απο το ΑΨΕΥΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ και τα Λόγια του Χρίστου.

Πολύτιμε φίλε, αν ανήκεις στην κατηγορία  εκείνων που οικοδομούν την Πίστη τους στα λόγια κάποιων Αγίων αντι στα ΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ που είναι η Κεφαλή της Εκκλησίας και το αγκωνάρι της οικοδομής της Σωτηρίας της Ψυχής (Πράξεις 4:11-12) τότε φίλε μου  μιμήθηκες τον ανόητο άνθρωπο που ενώ είχε στην κατοχή του τον ΣΤΕΡΕΟ ΛΟΓΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ, προτίμησε να Χτίσει της πίστη του  στην άμμο  ψευτοδιδασκαλιων και παραδόσεων που νέρωναν την ατόφια ΣΩΤΗΡΙΑΚΗ διδασκαλία των λόγων του. (Ματθαίος 7 :26)
Αλίμονο, και Τρισαλιμονο, αν τον Άρτο της Ζωης, τα ΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ που  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ  ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ (Ιωάννης 6:68) τα τσαλαπατάς και λόγια άλλων περισσότερο τιμάς, τότε φίλε μου το κτίσμα της πίστης σου είναι ετοιμόρροπο και έτοιμο με πάταγο να παίσει !!!
Φίλε μου, ο Κύριος Ιησούς Χριστός που δεν αμφιβάλλω ότι θέλεις να τον τιμήσεις  και στην Σωτηρία του να μπεις είπε, οτι   « Όποιος με ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ και ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ τα ΛΟΓΙΑ μου, έχει τον Κριτή του. Είναι ο ΛΟΓΟΣ που ΚΗΡΥΞΑ. Αυτός θα τον ΚΡΙΝΕΙ την εσχάτη ήμερα.»(Ιωάννης 12:48)

 Πολύτιμη ψυχή πάψε τα ΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ του Χρίστου να τα τσαλαπατας γιατί μόνο σ' ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑ και ΖΩΗ, και μόνο αν τα ΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ που είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ τα ασπαστείς και τον Χριστό Σωτήρα σου δεχτείς στην αιώνια Ζωή θα μπεις !
Ο Χριστός είναι ο ΜΟΝΟΣ που χαρίζει την Αιώνια Ζωή,και την χαρίζει σε κάθε ταπεινό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ. « Σας βεβαιώνω πως πράγματι όποιος ακούει ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ και ΠΙΣΤΕΥΕΙ  σ' ΕΚΕΙΝΟΝ που μ' έστειλε, ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κριθεί, αλλά έχει κιόλας μεταβεί απο τον Θάνατο στη ΖΩΗ»(Ιωάννης 5:24) είναι η βεβαίωσης για όλους όσους τον ΧΡΙΣΤΟ και τα ΛΟΓΙΑ του ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και με χαρά ΑΝΟΙΞΟΥΝ την ΚΑΡΔΙΑ τους και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΤΟΥΝ.(Ιωάννης 1:12-13,3:16, Αποκάλυψη 3:20,Ματθαίος 11:28)

Σου εύχομαι να χτίσεις την ΠΙΣΤΗ σου στον ΒΡΑΧΟ στα ΛΟΓΙΑ του Χριστού και ΟΧΙ στα λόγια άλλων, ειδάλλως η οικοδομή της Πίστης σου  θα καταρρεύσει. (Ματθαίος 7:26)

No comments:

Post a Comment