Popular Posts

Sunday 3 November 2013

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑΡΑΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

Μα  είναι ποτέ δυνατόν ο Κύριος της Χάρης, της συμπόνιας και του Ελέους να είναι και το αντικείμενο ταραχής στον κόσμο ;
Ναι, για όλους εκείνους που επιμένουν να τον ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ  και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ να τον εμπιστευτούν και  Σωτήρα τους να  τον δεχτούν (Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)  παραμένει η
Περιφρονημένη  ΠΕΤΡΑ που όμως έγινε το αγκωνάρι της οικοδομής  - Ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ της ΖΩΗΣ- που, όποιος παίσει πάνω σ' Αυτή την πέτρα -στον Χριστό- θα ΣΥΝΤΡΙΦΤΕΙ. Και σ'όποιον  Αυτή παίσει θα τον ΔΙΑΛΥΣΕΙ (Ματθαίος 21: 42-43), γιατί είναι αδύνατον τον επί γης ΘΕΟ Ιησού Χριστό να ΥΠΟΤΙΜΑΣ και στην Ζωη με σιγουριά να προχωράς. 


Αυτοί που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ Σωτήρα τους να με δεχτούν προσποιούνται οτι είναι εντάξει, και οτι και αυτοί στον παράδεισο θα βρεθούν, αλλα τον εαυτό τους ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ και μακριά μου θα χαθούν λέγει ο Κύριος. 
Αν στη Ζωή υπάρχει ασφάλεια ειναι ο Χριστός ! 
Αν στη Ζωή υπάρχει μέλλον είναι ο Χριστός ! 
Αν στη ζωη υπάρχει πρόνοια ειναι ο Χριστός !

Αν στην Ζωή υπάρχει Ανασφάλεια, η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ αιωρείται πάνω απο εκείνους που έχουν αρνηθεί τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !
Αν στη Ζωή το μέλλον είναι σκοτεινό και Αβέβαιο, αυτό το μέλλον σκεπάζει εκείνους που περιφρονούν την πρόσφορα Σωτηρίας του Χριστού και δεν καταδέχονται να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και να του δοθούν !

Φίλοι, πριν περίπου δυο χιλιάδες χρόνια ο Ιησούς Χριστός είπε στον  σκληροτράχηλο Σαούλ τον πρώην Απόστολο Παύλο "
Σαούλ, Σαούλ! Γιατι με καταδιώκεις;"...."Είναι σκληρό για σένα να κλοτσάς σε καρφιά" (Πράξεις 9:4-5) και ο Σαούλ χωρίς επιφύλαξη έκανε 180 μοίρες μεταβολή και ΔΟΘΗΚΕ  και ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ στον Χριστό. Και αν και εσύ κάνεις ΚΑΡΔΙΑΚΗ μεταβολή και στον Χριστό ΔΟΘΕΙΣ και Σωτήρα σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ και εσύ στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και θα μπεις, ειδάλλως χωρίς την Προστασία του και μακριά από την Ευλογία του όλες τις ήμερες της Ζωής σου θα τις Ζήσεις, και όταν θα είναι πολύ αργά πικρά θα μετανοήσει. 
ΠΟΛΙΤΙΜΗ Ψυχή, μ'όλη μου την καρδιά σου εύχομαι να μετανοήσεις τον Χριστό Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και με σιγουριά το αβέβαιο μέλλον να ζεις, έχοντας την βεβαιότητα οτι ο Χριστός είναι στο πλευρό σου ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ σου και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ σου ! Αμήν . 

Θα ήθελα να σε νυμφευτώ Κύριε Ιησού Χριστέ,να είμαι η *νύφη* σου και εσύ ο ΝΥΜΦΙΟΣ . Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον μετανοήσαντα και επιστρεψαντα στον Χριστό αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment