Popular Posts

Monday 11 November 2013

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΓΥΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΕΙ

Φίλε μου μπορεί στο περιβάλλον σου, στην πόλι σου και στην Κοινωνία να είσαι Πρώτος, αλλά εκτός και αν πας στον Χριστό, είσαι Ένα μηδέν !!! 

Φίλε αυτό που είναι καταπληκτικό στη Ζωή είναι ότι ο αμαρτωλός που τον Χριστό εμπιστευτεί και Σωτήρα του δεχτεί Χάρη στην Θυσία του Χριστού στον παράδεισο θα μπει ! (Ιωάννης 1:12-13,3:16,36,5:24,6:37-40,Ρωμαίους 3:23-25,Αποκάλυψη 3:20) Και αυτό που είναι κρίμα, είναι ότι ο ίδιος αμαρτωλός από τον παράδεισο για πάντα θ'αποκλειστεί αν την καρδιά του δεν την ανοίξει στον Χριστό και Σωτήρα του δεν τον δεχτεί !!! 

Είναι ευλογία Θεού, και χίλιες φορές προτιμότερο να πας στον παράδεισο όσο νέος και αν πεθάνεις ακόμα και στα σαράντα οχτώ, παρ να ζήσεις μέχρι βαθύ γήρας μέχρι και τα ενενήντα οχτώ και στην κόλαση να καταλήξεις επειδή ποτέ σου ΔΕΝ άνοιξες την καρδιά σου στον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς !!!

Φίλε, αυτό που μετράει στη Ζωή, δεν είναι πόσα λεφτά έχεις κάνει, πόσα διπλώματα έχεις πάρει, και ποιες εξέχουσες θέσεις κατεχεις η κατείχες, άλλα αν το κάλεσμα του Χριστού « Να. Εγώ τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της Καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζί»(Αποκάλυψη 3:20,Ματθαίος 11:28) το έχεις απαντήσει και προσωπικό Σωτήρα σου τον Χριστό έχεις δεχτεί.(Ιωάννης 1;12-13) γιατί ολα όσα και αν κατέκτησες μετά θάνατο σε τίποτε δεν ωφελούν .

Η ΙΣΧΥΣ του πιστού εξαρτάται από την ΠΙΣΤΗ του στον Χριστό. 
Η πίστης σου στον Χριστό είναι αυτή που θα καθορίσει τα βήματα σου τώρα κάτω εδώ στην γη, και την μετέπειτα ΑΙΩΝΙΑ διαμονή σου στον παράδεισο θα σου εξασφαλίσει!
Η αδυναμία της πίστης σου στον Χριστό είναι αυτή που θα σ'αποκλείσει απο την Αιωνία μ'αυτόν στον παράδεισο Ζωή !

Φίλε μου μην αποστερήσεις τον εαυτό σου απο την Αιώνια με τον ΧΡΙΣΤΟ στον παράδεισο ΖΩΗ, για μια φευγαλέα μακριά από τον Χριστό εφήμερη εγωιστική Ζωή, που όμως για πάντα από τον Χριστό και από την ένδοξη επουράνια βασιλεία του θα σ'αποκλείσει !!

Πολύτιμη ψυχή, την πρόσφορα Χάρης και Ελέους του Χριστού την Σωτηρία του να σου χαρίσει μην αμελείς τώρα να την απαντήσεις. ΑΝΟΙΞΕ σήμερα χωρίς δισταγμό την καρδία σου στον Χριστό και στην Ευλογία του και στην Αιώνια μ' Αυτόν Ζωή και εσύ θα μπεις , και ποτέ δεν θα χαθείς (Ιωάννης 10:9)!!! Αμήν !!

No comments:

Post a Comment