Popular Posts

Wednesday 13 November 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ;

Ο Χριστός είναι:
O ΛΟΓΟΣ του Θεου που υπήρχε ΠΑΝΤΑ με τον Θεό και που τα ΠΑΝΤΑ μέσω αυτού δημιουργήθηκαν , κι'ούτε να δε δημιουργήθηκε χωρίς Αυτόν (Ιωάννης 1:13)
Η Πηγη της Ζωής(Ιωάννης 1:4α)

Το Φως των ανθρώπων που φέγγει στο πνευματικό σκοτάδι.(Ιωάννης 1:5)

Ο Αμνος του Θεου που σηκώνει την αμαρτία του Κόσμου.(Ιωάννης 1:29)

Αυτός που δίνει ΔΩΡΕΑ το νερό της Ζωης, δηλαδή Αυτός που βαπτίζει στο Άγιο Πνεύμα του αυτόν που διψάει για την παρουσία του Ζωή του.(Ιωάννης 4:12,7:37)

Το ψωμί της Ζωής. Που κατέβηκε απο τον ουρανό, που ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ, και όποιος τον ασπαστεί και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ θα Ζήσει ΑΙΩΝΙΑ(Ιωάννης 6:48) « Γιατί το Πνεύμα είναι εκείνο που δίνει ΖΩΗ. Η ΣΑΡΚΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ σε τίποτε.(Ιωάννης 6:63) Τόνισε ο Χριστός για να προλάβει αυτούς που θα πίστευαν οτι απλώς τρώγοντας τον Αρτό χωρίς ν'ανοίξουν την καρδία τους και Σωτήρα τους να τον δεχτούν, παρα την καρδιακή αδιαφορία τους θα σωθούν !!!

Το ΦΩΣ όλου του -οχι μόνο των χριστιανών-αλλα το ΦΩΣ της ΖΩΗΣ.(Ιωάννης 8;12)

Η ΠΟΡΤΑ των προβάτων.(Ιωαννης 10:1) σημειωτέον Αγαπητά αδέλφια στην Ελληνική μας Θρησκευτική κατήχηση -τελείως αντιβιβλικα- μας Διδάσκουν οτι Υπάρχουν πολλές πόρτες !!!
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει σ'ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βόσκει»(Ιωάννης 10:9)

Ο ΚΑΛΟΣ ΒΟΣΚΟΣ που θυσιάζει την Ζωή του για χάρη των προβάτων.(Ιωάννης 10:11)

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και Η ΖΩΗ.(Ιωάννης 11:25-26) και γι'αυτό ο αμαρτωλός που την Καρδιά του στον Χριστό ανοίξει και Σωτήρα του ΔΕΧΤΕΙ, μαζί του μετά θάνατο θα βρεθεί γιατί ο Χριστός είναι η ΠΗΓΗ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ.(Λουκας 23:43)

Ο ΔΡΟΜΟΣ που οδηγεί στο σπίτι του Πατρός, που μας συμφιλιώνει με τον Επουράνιο μας πάτερα και μας κάνει ΔΕΧΤΟΥΣ στην παρουσία του « ΕΓΩ ΕΙΜΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ. Κανένας δεν έρχεται στον πατέρα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)

Το αμπέλι που κάθε ένας που παραμένει ΕΝΩΜΕΝΟΣ μαζί του παράγει άφθονο Καρπό.( Ιωάννης 15:5)
O AΠΟ ΦΥΣΗ ΘΕΟΣ που όμως δεν θεώρησε την ισότητα του με τον Θεο κάτι που θα μπορούσε να αρπαχθεί, αλλά ΚΕΝΩΣΕ τον εαυτό του και πήρε τη μορφή δούλου.....και Ταπεινώθηκε αυτόβουλα υποτασσομενος ως το σημείο του σταυρικού θανάτου. (Φιλιππησιους 2: 6-8)

Εκείνος που μπροστά του κάθε γόνατο θα γονατίσει και κάθε γλώσσα θα ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ οτι ο Ιησους Χριστός ειναι ο ΚΥΡΙΟΣ.(Ρωμαιους 14:11,φιλιππισιους 2:11)

Το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ που ΥΠΑΡΧΕΙ, που ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ -και δεν υπήρξε ποτε στιγμή που να μην Υπήρχε- και που είναι να ΕΡΘΕΙ.(Αποκάλυψη 1 :8)
Eκεινος που θα κρίνει τους Ζωντανούς και τους νεκρούς (Β.Τιμοθεου 4:1,Α.Πέτρου 4:5,Ιούδας 1:14-15)
O MONOΣ ΣΩΤΗΡΑΣ.(Πράξεις 4:12)

Αυτός που ελέγχει αυτούς που Αγαπά και που χτυπά διακριτικά την πόρτα και της δικής σου καρδιάς και σου ζητά να την ανοίξεις ώστε μαζί σου να *δειπνήσει* για πάντα ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί του να σου ΧΑΡΙΣΕΙ « Εγώ όσους ΑΓΑΠΩ σαν φίλους μου, τους ΕΛΕΓΧΩ και τους ΠΑΙΔΑΓΩΓΩ. Γινε λοιπόν θερμός και ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ. Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακουσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε μαζι.»(Αποκάλυψη 3:19-20).
Είναι φίλε μου η Υπόσχεσης του επι γης πανταχού παρών Θεού Κυρίου Ιησού Χρίστου σ΄εσένα αν του Ανοίξεις την ΚΑΡΔΙΑ σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ. Αμην!!!

No comments:

Post a Comment