Popular Posts

Tuesday 5 November 2013

Η ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ

 Όπως ο γιος κληρονομεί τα πλούτη του πατέρα του, επειδή εν Ζωή είχε στενή ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΓΑΠΗΤΙΚΗ σχέση με τον πατέρα του, για τον ίδιο λόγο και ο αμαρτωλός που έχει ΚΑΡΔΙΑΚΗ στενή σχέσημε τον Χριστό από τον Επουράνιο Πάτεραθα δικαιωθεί και στην βασίλεια των Ουρανών θα μπει.
Η Δικαιοσύνη του Θεού δηλαδή η ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΡΗΣ του που σαν βάση εχει την Πίστη ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ σ' όλους τους ανθρώπους, και εφαρμόζεται μόνο πάνω σ'εκείνους που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ χωρίς καμία διάκριση < που καρδιακά τον ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ και κατέχει την Πρώτη θέση της καρδίας τους> στo Απολυτρωτικό έργο του Ιησού Χριστού. (Ρωμαίους 3:21-24)

Την ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΡΗ του θεού που κανείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να σου την ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ λαμβάνει ΔΩΡΕΑ κάθε αμαρτωλός που οχι μόνο εγκεφαλικά πιστεύει στην Ύπαρξη, Σταύρωση και Ανάσταση του Χριστού, αλλά που η ΚΑΡΔΙΑ του έχει φωτιά για τον Χριστό, έχει Ευγνωμοσύνη για τον Χριστό, την έχει ΔΩΣΕΙ στον Χριστό, και η μεγαλύτερη επιθυμία της Ζωής του είναι να ευχαριστεί τον Κύριο του και Θεό του!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.(Αποκάλυψη 3:20)

Eγω θα μεγαλώσω χωρίς φτερά, αλλά στην Χάρη του Θεού θα μπω με την δίκη μου την ΚΑΡΔΙΑ, όταν εγώ την ΑΝΟΙΞΩ στον Χριστό και ΣΩΤΗΡΑ μου τον δεχτώ, είναι ο ορός για να μπεις στην Κληρονομιά του Πατρός !
Για να μπεις φίλε μου στην Βασιλεία των ουρανών, μπαίνεις μόνο με την ΣΥΜΕΤΟΧΗ της ΚΑΡΔΙΑΣ σου, και δεν υπάρχει άνθρωπος, ούτε Άγιος, ούτε Εκκλησία που μπορεί στον αμαρτωλό να Μεταδώσει την Σωτήρια, αλλα μόνο με την ΣΥΜΕΤΟΧΗ της καρδίας του θα μπει, μόνο αν τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ, τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ και σ'αυτόν ΔΟΘΕΙ και Σωτήρα τον ΔΕΧΤΕΙ, τότε από τον Θεό θα ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ !!! (Ρωμαίους 3:23-25)

Ενας ΣΩΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, μπορεί να είναι συμπαραστάτης σ'αυτόν/ην που επιθυμεί στην βασιλεία του Θεού να μπει, αλλά ΔΕΝ μπορεί να είναι μεταδότης της ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ούτε κανένας Άγιος, η Απόστολος δεν ήσαν ΠΟΤΕ μεταδότες της ΣΩΤΗΡΙΑΣ αλλά ήσαν συνοδοιπόροι και εγκάρδιοι ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ σ'όλους εκείνους που επιθυμούσαν να εισέλθουν στην Βασιλεία του Θεού, και τους προέτρεπαν τον Χριστό χωρίς επιφύλαξη να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ να του ΑΝΟΙΞΟΥΝ την καρδιά τους και Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ, ώστε στην Βασιλεία του και αυτοί να μπουν !!

< Χριστέ μου αν δεν είμαι για σένα, δεν είμαι για κανένα, ούτε και για τον εαυτό μου !!>
Φίλε, αν δεν είσαι για τον Χριστό, δεν είσαι ευλογία ούτε για τον εαυτό σου, ούτε και για κανέναν, αλλά Ζεις Χωρίς βεβαιότητα και χωρίς ασφάλεια στη Ζωή.

Φίλε μου μόνο με την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΚΑΡΔΙΑΣ σου στην Βασιλεία των Ουρανών θα μπεις όταν την ανοίξεις στον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου ΔΕΧΤΕΙΣ !!! Αμήν.

No comments:

Post a Comment