Popular Posts

Tuesday 19 November 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ

 Ο Ελλαδιος είναι βέρος Χριστιανός,
Τα λόγια του δεν τα μασά,
ούτε διστάζει την αλήθεια όπως ειναι να εκθέτει,
αλλά προτιμά φίλους να χάνει καθημερινά,
παρα την πικρή αλήθεια που Σώζει ν'αποσιωπά.

Και κάθε αμαρτωλός που πιστεύει στον Χριστό πρέπει απο το καβούκι του να βγει,και τον Χριστό ν'αρχίσει δυναμικά ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο του να τον ΟΜΟΛΟΓΕΙ, και τ'αδέλφια του στον Χριστό να τ'οδηγεί.
Φίλε μου είπαμε χθες οτι η Θρησκεία δεν σώζει κανέναν, αλλά μόνο το συνειδητό άνοιγμα της καρδιάς στον Χριστό, και οτι κάθε αμαρτωλός που επιθυμεί στην Αιώνια ζωη να μπει πρέπει N' AΠΑΡΝΗΘΕΙ τον εαυτό του, στον Χριστό μ' όλη του την καρδιά να ΔΟΘΕΙ, δηλαδή να του ΠΑΡΑΔΏΣΕI το τιμόνι της Ζωής του και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.(Ματθαίος 16:24,Ιωάννης 1:12-13). Γιατί όποιος θελει να Σώσει -να διαφυλαξει-την Ζωή του θα την χάσει. Όποιος ΧΑΣΕΙ την Ζωη του για χάρη του Χριστού -δηλαδή παύσει να την κουμαντάρεις ο ίδιος αλλά τον Χριστό δεχτεί Κύριο του, και τον Ακολουθεί- αυτός θα τη βρει.(Ματθαίος 16:25) δηλαδή στην Αιώνια Ζωή με τον Χριστό μετά θάνατο θα μπει !!

Φίλοι μου, το Άγιο Πνεύμα λέγει Σήμερα -αν ακούσετε τη Φωνή του Χριστού ΜΗΝ ΣΚΛΗΡΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ σας οπως έκαναν οι Εβραίοι οταν ο Χριστός τους ελευθέρωνε από τον Αιγυπτιακό ζυγό και μέσα από την Ερυθρά θάλασσα και την έρημο του Σινα τους οδηγούσε στην γη της Επαγγελίας, αλλα αυτοί την Χάρη στην Σκληροκαρδία τους την Παρουσία του αμφισβητούσαν,και γι'αυτο και στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ του, στην ευλογία του δεν μπήκαν. Είναι το νόημα της επιστολής προς Εβραίους 3:7-11 και για μας αν την Σωτηρία χάρη του Χριστού αμφισβητούμε και διστάζουμε Σωτήρα μας να τον δεχτούμε.

Φίλε, αν τα κύματα της Ζωής, λυσσαλέα σήμερα σε κτυπούν, ποιον φωνάζεις για βοήθεια τον Χριστό η κάποιους άλλους ;
Γιατι αν τον Χριστό επικαλεστείs θα σε ΣΩΣΕΙ, αλλα αν απο άλλους βοήθεια ζητας και την προσφορά Σωτηριας του την αγνοείς απο τα κύματα της ζωης θα κτυπηθεις και θα είσαι ο ναυαγός της Ζωής !!!
Φίλε, ο Χριστός σε καλεί Σωτήρα σου να τον Δεχτείς και ν' αρχίσεις να τον ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ, γιατι η ΟΜΟΛΟΓΙΑ των χειλιών σου ειναι αυτη που θα στερεώσει την πίστη σου, και την απόλυτη βεβαιότητα της Σωτηρίας θα σου χαρισει.
«Αν ομολογησεις με το στόμα σου τον Κύριο Ιησού, και ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ με την ΚΑΡΔΙΑ σου, οτι ο Θεος τον ανάστησε απο τους νεκρούς θα ΣΩΘΕΙΣ. Διοτι με την καρδια ΠΙΣΤΕΥΕΙ κανεις για να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ και με το στόμα ΟΜΟΛΟΓΕΙ για να ΣΩΘΕΙ»(Ρωμαίους 10:9-10)

Φίλε για χάρη του Χριστού οι Απόστολοι και οι γνήσιοι Χριστιανοί δεν δίστασαν ν 'αφήσουν τις οικογένειες τους ( που δυσανασχετουσαν με την Πιστη τους και αφοσίωση τους στον Χριστό) τα σπίτια τους, τα χωράφια τους και κάθε αλλο που εως τότε εκτιμούσαν και τον ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ, χωρίς δισταγμούς γιατι απέβλεπαν στις μελλοντικές ευλογίες που η Παρουσία του θα τους χάριζε, και στην αιώνια μαζί του Ζωη.(Ματθαίος 10:29-31)
Εύχομαι το ιδιο να ισχύει και για μας. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment